Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Május 08. 14:21, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Lady Gaga kokainba fojtotta bánatát

Lady Gaga kokainba fojtotta bánatát

A világsztár korán megtanulta, milyen a magány, a depresszió és a drogfüggőség - volt idő, amikor a kábítószer volt az egyetlen "barátja"

Az énekesnő meglepő nyíltsággal beszélt nem túl fényes múltjáról az egyik amerikai beszélgetős műsorban.

"Tizenkilenc lehettem, amikor úgy döntöttem, a zenének élek. Ki is rúgtak a suliból. Béreltem egy apartmant, de hihetetlenül magányos voltam. A magányból pedig elég hamar depresszió lett..." - kezdte híressé válása előtti élményei ecsetelgetését Gaga.

"Nap mint nap visszatértem abba az apartmanba és csak ültem ott egyedül, én és a zongorám. Volt még egy TV-m is, ami állandóan ment, hogy ne érezzem magam annyira magányosan, mintha valaki beszélne hozzám. Ebben az időszakban nyúltam drogokhoz is. Azt is mondhatnám, hogy a kokain volt az egyetlen barátom. De sosem drogoztam másokkal, csakis egymagam. Mindez persze pocsék módja az űr kitöltésének, hiszen csak növeli azt, pláne, hogy még csak nem is valós az egész élmény" - tette hozzá a sztár.

Gagának végül sikerült kimásznia a depresszió és a drog poklából, miután rájött, a kokain miatt csak még távolabb kerül attól az álmától, hogy valaha is popsztár lehessen: "egyik nap ráébredtem, hogy valójában egy hatalmas seggfej vagyok, nem pedig művész. Ha művész lettem volna, akkor a zenére fókuszálok és nem a 'fehér ördögre' költöm a pénzem."

"Van egy téves elképzelés, egyfajta romantika a drog körül, miszerint szexi, olyan művészi, és segít jó zenét szerezni. A valóság azonban az, hogy csak egy szerencsétlen vesztes leszel tőle. Szóval leálltam és onnantól az energiám 150 százalékát a saját boldogságomra fordítottam" - mesélte az énekesnő.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára