Városlista
2024. május 30, csütörtök - Zsanett, Janka

Hírek

2011. Október 18. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga lidokainos bugyit hord

Lady Gaga lidokainos bugyit hord

Az amerikai énekesnőről a legextrémebb pletykák keringenek a világban. Felröppent a hír, hogy fiatalságának megőrzéséhez vérben fürdik, és pár napja egy szemeteszsákban látták távozni egy hotelből.

Ezek után az, hogy érzéstelenítővel átitatott bugyit hord, már szinte nem is meglepő, pedig így igaz. A furcsa szokás ráadásul nem puszta hóbort, hanem komoly oka van. A meglehetősen extrém ruhadarabot Amerikában fedezték fel, azoknak, akik nehezen viselik a szőrtelenítés fájdalmát. A Grammy-díjas énekesnő is a netről rendeli meg ezt a falatnyi fehérneműt, mert már ezer trükköt kipróbált gyantázás előtt. Újságíróknak elárulta, hogy mielőtt kozmetikus megy, sosem iszik kávét, hiszen a koffein csak felerősíti a fájdalmait. A lidokainos bugyira azonban esküszik, hiszen felhúzás után rövid idővel teljesen érzéketlenné válik a terület, és a gyantázás alig érezhető műveletté szelídül

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.

2024. Május 28. 10:35, kedd | Bulvár

Mobilplakát-kampányt indított a CÖF-CÖKA

A békepárti kiállás fontosságára figyelmeztető, június 8-ig tartó mobilplakát-kampányt indított a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA)

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.