Városlista
2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2011. Augusztus 28. 07:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Lángok pusztítottak Nagybugacon

Lángok pusztítottak Nagybugacon

Két épületre terjedt át a tűz szombat délután a Bács-Kiskun megyei Nagybugacon, ahol meggyulladt az avar. A tűzben személyi sérülés nem történt.

Egyelőre tisztázatlan körülmények között gyulladt ki az avar Nagybugacon szombat délután. A kiskunfélegyházi, kiskunhalasi, kiskőrösi és kunszentmártoni tűzoltók délután fél egy körül érkeztek a helyszínre, 3-as kiemelt fokozatban, és fél 3-ra sikerült körülhatárolniuk a tüzet. A lángok átterjedtek egy 30 négyzetméteres üres munkásszállóra és egy szintén üres, nádtetejű juhakolra; mindkét épület leégett, de a tűzoltóknak sikerült megmenteniük egy másik akolt, egy közeli tanyát, egy erdőt és 600 körbálát. (lm)

HavariaPress

Címkék: tűz

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 25. 15:46, hétfő | Kék hírek

Mentősökre támadt egy ittas férfi, vádat emeltek ellene

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki ittasan az őt ellátó mentősökre támad.

2023. Szeptember 25. 08:55, hétfő | Kék hírek

Vádat emeltek egy 16 éves fiú ellen, aki osztálytársa megölését tervezte

Emberölés előkészületének bűntette miatt vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség egy 16 éves fiú ellen, aki tavaly ősszel egyik osztálytársa megölésére készült - közölte a vádhatóság hétfőn az MTI-vel.

2023. Szeptember 22. 13:00, péntek | Kék hírek

13 és 16 éves fiatalok bántalmaztak életveszélyesen egy férfit

Az Ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a két fiatallal szemben, akik 2022. év novemberében, Oroszlányban bántalmaztak egy hajléktalanként élő férfit.

2023. Szeptember 22. 06:00, péntek | Kék hírek

Esztergomi robbantás - Hajdu János: a kommandósok a szakmai protokoll szerint jártak el

Az ügyészség szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai minden szakmai protokollszabályt betartottak a szerdai esztergomi akciónál, amelyben életét vesztette egy rendőr - mondta a TEK főigazgatója.