Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Szeptember 26. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Leerőszakolta terhes barátnője torkán az abortusztablettát

Leerőszakolta terhes barátnője torkán az abortusztablettát

A 19 hetes, egészséges magzat élve született, de csak 10 percet élt.

Az afgán sofőr kikötözte terhes szeretőjét, majd bevetette vele a tablettát, amely miatt el is vetélt a 19 hetes terhes nő.

A 29 éves Ahmed Raofit hat évre börtönözték be tette miatt. A férfi megkötözte 39 éves barátnőjét, majd kényszerítette, hogy nyelje le a tablettát. A nő órákkal később megszülte a 19 hetes élő és lélegző magzatot, amelyet viszont a mentők sem voltak képesek megmenteni. A magzat csupán 10 percet élt.

Ahmed elképesztően dühös lett barátnőjére, amikor kiderült, hogy meg akarja tartani gyermekét. Elhatározta, hogy meg fogja ölni a magzatot. Nem kellett sokat keresgélnie, hogy az interneten találjon abortusz tablettákat, amelyeket online meg is rendelt. Később szeretője lakásán kényszerítette a nőt arra, hogy vegye be a tablettákat, amelyeket a magzat halálát okozták.

A férfit hat évre ítélte el a bíróság. Kiderült, hogy Ahmednek felesége is van, az áldozatul esett nő csupán a szeretője volt. Az áldozat is tisztában volt azzal, hogy nős a férfi, azonban nem keresett komolyabb kapcsolatot. Ahmed valószínűleg családi állapota miatt is esett kétségbe, hiszen nem akarta, hogy felesége számára is kitudódjon az ügy. Először abortuszra küldte szeretőjét, ám az nem volt hajlandó elmenni. Azonban most Ahmednek kell felelnie borzalmas tettéért.

Címkék: abortusz, magzat, színes, terhes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára