Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Május 09. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Leginkább balesetekhez riasztották a tűzoltókat a múlt héten

Leginkább balesetekhez riasztották a tűzoltókat a múlt héten

A 18. héten történt

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten hatvannégy eseményhez riasztották a hivatásos tűzoltókat. A tűzesetek és műszaki mentések során hatan megsérültek.

Letért az úttestről, a búzatáblába hajtott, majd többször megpördülve állt meg egy gépkocsi az 1-es főút 167-es kilométerszelvényénél hétfőn este. A járműben csak a vezetője utazott, akit a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók és a mentők együttes erővel szállítottak hordágyon a mentőautóhoz. Súlyos sérülésekkel kórházba szállította a mentőszolgálat.

Kedden délután a győri hivatásos tűzoltókat Győrszentivánra a Homoksori útra riasztották, ahol száraz fű, avar égett mintegy száz négyzetméteren, a focipálya közelében. A tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat.

Összeütközött két személyautó a 82-es főúton, Győr térségében, a Veszprémi úton szerdán délelőtt. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a járműveket.

Összeütközött két személyautó Győrben, a Vak Bottyán utca és a Konini út kereszteződésében szerda délután. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsikat, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt.

Összeütközött csütörtökön délután egy kisteherautó és egy személyautó Győrben, a Fehérvári út és a Zöld utca kereszteződésében. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Egy két éves kisgyermek zárta magára egy szoba ajtaját Győrszemere-Nagyszentpálon pénteken délelőtt. A győrszemerei önkéntes tűzoltók felfeszítették az ajtót. A kicsinek nem esett baja.

Lesodródott az útról és villanyoszlopnak ütközött egy személyautó a 81-es főút 64-es kilométerénél, Mezőörs és Pér között szombaton délelőtt. A balesethez a pannonhalmi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik biztosították a baleset helyszínét, értesítették az áramszolgáltatót, majd a terület feszültségmentesítése után áramtalanították az autót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 16:00, szombat | Helyi

A lakosság segítségét kérik az új poloskafaj elterjedésének felméréséhez

Új poloskafaj tűnt fel tavaly hazánkban.

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Sárkány Maraton a Szigetközi Állatvédő Liga támogatására

Időpontváltozás! Részletek a cikk végén!

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!