Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2022. Május 09. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Leginkább balesetekhez riasztották a tűzoltókat a múlt héten

Leginkább balesetekhez riasztották a tűzoltókat a múlt héten

A 18. héten történt

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten hatvannégy eseményhez riasztották a hivatásos tűzoltókat. A tűzesetek és műszaki mentések során hatan megsérültek.

Letért az úttestről, a búzatáblába hajtott, majd többször megpördülve állt meg egy gépkocsi az 1-es főút 167-es kilométerszelvényénél hétfőn este. A járműben csak a vezetője utazott, akit a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók és a mentők együttes erővel szállítottak hordágyon a mentőautóhoz. Súlyos sérülésekkel kórházba szállította a mentőszolgálat.

Kedden délután a győri hivatásos tűzoltókat Győrszentivánra a Homoksori útra riasztották, ahol száraz fű, avar égett mintegy száz négyzetméteren, a focipálya közelében. A tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat.

Összeütközött két személyautó a 82-es főúton, Győr térségében, a Veszprémi úton szerdán délelőtt. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a járműveket.

Összeütközött két személyautó Győrben, a Vak Bottyán utca és a Konini út kereszteződésében szerda délután. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsikat, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt.

Összeütközött csütörtökön délután egy kisteherautó és egy személyautó Győrben, a Fehérvári út és a Zöld utca kereszteződésében. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Egy két éves kisgyermek zárta magára egy szoba ajtaját Győrszemere-Nagyszentpálon pénteken délelőtt. A győrszemerei önkéntes tűzoltók felfeszítették az ajtót. A kicsinek nem esett baja.

Lesodródott az útról és villanyoszlopnak ütközött egy személyautó a 81-es főút 64-es kilométerénél, Mezőörs és Pér között szombaton délelőtt. A balesethez a pannonhalmi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik biztosították a baleset helyszínét, értesítették az áramszolgáltatót, majd a terület feszültségmentesítése után áramtalanították az autót.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 21. 10:00, szombat | Helyi

Ügyfélfogadási szünet a kapuvári polgármesteri hivatalban

Tájékoztató

2022. Május 20. 16:00, péntek | Helyi

A motorkerékpárosok is sokat tehetnek a közlekedési balesetek megelőzése érdekében

Az elmúlt hetekben megyénk útjain nagy számban voltak érintettek motorral közlekedő járművezetők a közúti közlekedési balesetekben.

2022. Május 20. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2022. Május 20. 10:00, péntek | Helyi

Megyei versenyen mutatták meg tudásukat a csornai ifjú tűzoltók

Győr belvárosában rendezték a katasztrófavédelmi ifjúsági verseny megyei döntőjét.