Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Július 31. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Pannon-Víz Zrt

Legkényelmesebb online felületen bejelenteni a vízmérő állását

Legkényelmesebb online felületen bejelenteni a vízmérő állását

Egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehet az applikáción keresztül.

A modern technikának köszönhetően ma már sokkal egyszerűbben, kevesebb idő- és energiaráfordítással tudja mérőórájának állását lejelenteni a Pannon-Víz Zrt.-nél, mint korábban.

Mit kell ehhez tennie? Ha még nem tette meg, regisztráljon most az ugyfelszolgalat.pannon-viz.hu oldalon, ami elérhető a www.pannon-viz.hu honlapon keresztül is, vagy töltse le hozzá okostelefonjára a „Pannon-Víz” nevű mobil applikációt és intézze el ügyeit bárhol, bármikor!

A regisztrációt követően állítsa be profilját, majd elnevezett sablonként elmentheti ingatlanjainak, azon belül pedig mérőóráinak adatait, amit a következő lejelentésnél már nem kell újra megadnia, ezzel időt spórolhat meg magának. Az óraállások lejelentése során az egész köbméterek mennyiségét szükséges megadnia. A digitális felület további előnye, hogy mérőóraállásához fényképet is csatolhat a biztosabb adatközlés érdekében, valamint a lejelentéseket bármikor könnyedén vissza is nézheti. A sikeres adatbeküldést követően a rendszer a megadott e-mail címre visszaigazolást küld a regisztrált felhasználó részére.

Az online felület alkalmazása során fontos odafigyelni az adatok helyes megadására, valamint e-mail cím változás esetén az új e-mail cím, mérő csere esetén pedig a gyári szám módosítására!

Az alkalmazás használatával nemcsak mérőóraállásának ügykezelését könnyítheti meg, hanem egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehet rajta keresztül. Kezdeményezhet további ügyfélszolgálati ügyintézést, többek között módosíthatja átlagfogyasztását vagy fizetési módját, de elküldheti számlájával, mérőóraállásával és egyéb műszaki hibával kapcsolatos reklamációját is, kérhet időpontot az ügyfélszolgálatra, felveheti a Pannon-Vízzel a kapcsolatot adatváltozással, számlázással, behajtással, leolvasással és mérőcserével kapcsolatos ügyeivel is, valamint tájékoztatást kérhet ezekkel kapcsolatban.

A digitális felületeken az ügyintézés mellett értesülhet az aktuális hírekről is!
Akik nem tudják igénybe venni elektronikus szolgáltatást, azok számára továbbra is lehetőség van telefonon keresztül lejelenteni mérőórájuk állását a 96/522-630-as telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 19:00, szombat | Helyi

Magyarországon hetente egy nő hal meg kapcsolati erőszak miatt

Rengeteg téves sztereotípia kapcsolódik a családon belüli erőszakhoz.

2024. Április 27. 16:00, szombat | Helyi

Közzétették a csornai termálfürdő árlistáját

A termálfürdő június elsején nyit.

2024. Április 27. 13:00, szombat | Helyi

Idén is várják a gyerekeket a tűzoltótáborba

Ott a helyed, ha szeretnéd megismerni a tűzoltók munkáját és felszereléseit!

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

Egy győri nőnek 48 millió forintja bánta a hiszékenységét

Megint az AnyDesk alkalmazás! Az elkövetők most banki alkalmazottnak, majd rendőrnek adták ki magukat.