Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2023. Július 31. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Pannon-Víz Zrt

Legkényelmesebb online felületen bejelenteni a vízmérő állását

Legkényelmesebb online felületen bejelenteni a vízmérő állását

Egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehet az applikáción keresztül.

A modern technikának köszönhetően ma már sokkal egyszerűbben, kevesebb idő- és energiaráfordítással tudja mérőórájának állását lejelenteni a Pannon-Víz Zrt.-nél, mint korábban.

Mit kell ehhez tennie? Ha még nem tette meg, regisztráljon most az ugyfelszolgalat.pannon-viz.hu oldalon, ami elérhető a www.pannon-viz.hu honlapon keresztül is, vagy töltse le hozzá okostelefonjára a „Pannon-Víz” nevű mobil applikációt és intézze el ügyeit bárhol, bármikor!

A regisztrációt követően állítsa be profilját, majd elnevezett sablonként elmentheti ingatlanjainak, azon belül pedig mérőóráinak adatait, amit a következő lejelentésnél már nem kell újra megadnia, ezzel időt spórolhat meg magának. Az óraállások lejelentése során az egész köbméterek mennyiségét szükséges megadnia. A digitális felület további előnye, hogy mérőóraállásához fényképet is csatolhat a biztosabb adatközlés érdekében, valamint a lejelentéseket bármikor könnyedén vissza is nézheti. A sikeres adatbeküldést követően a rendszer a megadott e-mail címre visszaigazolást küld a regisztrált felhasználó részére.

Az online felület alkalmazása során fontos odafigyelni az adatok helyes megadására, valamint e-mail cím változás esetén az új e-mail cím, mérő csere esetén pedig a gyári szám módosítására!

Az alkalmazás használatával nemcsak mérőóraállásának ügykezelését könnyítheti meg, hanem egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehet rajta keresztül. Kezdeményezhet további ügyfélszolgálati ügyintézést, többek között módosíthatja átlagfogyasztását vagy fizetési módját, de elküldheti számlájával, mérőóraállásával és egyéb műszaki hibával kapcsolatos reklamációját is, kérhet időpontot az ügyfélszolgálatra, felveheti a Pannon-Vízzel a kapcsolatot adatváltozással, számlázással, behajtással, leolvasással és mérőcserével kapcsolatos ügyeivel is, valamint tájékoztatást kérhet ezekkel kapcsolatban.

A digitális felületeken az ügyintézés mellett értesülhet az aktuális hírekről is!
Akik nem tudják igénybe venni elektronikus szolgáltatást, azok számára továbbra is lehetőség van telefonon keresztül lejelenteni mérőórájuk állását a 96/522-630-as telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 09. 16:00, szombat | Helyi

Bóna Szabolcs az Agroinform podcastjában beszél az állattenyésztés körüli félreértésekről

Rengeteg félreértés kering az állattartás és az állattenyésztés körül.

2023. December 09. 13:00, szombat | Helyi

Ne a tűzoltók érkezzenek, inkább a vendégek

Az adventi időszak veszélyei.

2023. December 09. 09:00, szombat | Helyi

A közelmúltban több balesetet is okozott az elsőbbségadás elmulasztása

Az elsőbbség megadása kötelező!

2023. December 08. 16:00, péntek | Helyi

Mihányi is csatlakozott a karácsonyi cipősdoboz akcióhoz

Adományaikat december 18-ig adhatják le.