Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2011. Október 14. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Lenyűgözte férjét a magyar színésznő

Lenyűgözte férjét a magyar színésznő

Hosszú időn át titokban tartotta munkakapcsolatból kialakult szerelmi viszonyát Deutsch Anita és Kinizsi Ottó. Hetedik éve vannak együtt.

Többen úgy gondolták akkor, hogy a lányok körében igen népszerű, jóképű, fiatal színész lelkesedése hamar alább hagy majd. Az idő azonban mégis a szerelmeseket igazolta, hiszen immár hét éve élnek boldog házasságban. A csinos színésznő persze sokat fáradozik azon, hogy megőrizze fiatalos külsejét, és időről időre megújuljon. Tavaly például merész húzással lepte meg kedvesét, amikor rövidre vágatta haját, és piercinget rakatott az orrába. Persze a hatás nem maradt el, teljesen lenyűgözte férjét.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.