Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2011. Október 22. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Lewis Hamilton szakított a barátnőjével

Lewis Hamilton szakított a barátnőjével

Úgy tervezte a Forma-1 pilóta, hogy még idén megnősül. Ezért is lepődtek meg az ismerősök, amikor bejelentette: négy év után szakítottak a barátnőjével.

A brit The Sun napilap szerint már hónapok óta járta az a pletyka, hogy Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton egyre nehezebben jön ki egymással. A bajokért a korkülönbséget okolták, az énekesnő ugyanis hét évvel idősebb az autóversenyzőnél, és míg Nicole már gyerekről beszélt, Lewis az esküvő után még várni akart a családalapítással. Persze legalább ekkora gondot jelentett, hogy a két sztár a munka miatt keveset találkozott, ráadásul a versenyző Genfben él, Nicole viszont Hollywoodban tart fenn lakást. Egy-egy randevúért a fél bolygót kellett átutazniuk, és ez sűrű menetrendjük miatt egyre nehezebben ment. Hamilton többnyire a Forma-1 cirkusszal járja a világot, a színésznőként és énekesként is sikeres Nicole-t viszont munkája - ő az amerikai X-Faktor egyik mentora - az Egyesült Államokhoz köti. "Továbbra is odafigyelünk egymásra, de az álmodozás korszaka véget ért, beláttuk, ez így nem működik. De még fiatal vagyok, előttem a jövő!" - nyilatkozta Hamilton.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 07:38, kedd | Bulvár

Engedély nélkül működött a hétvégén leégett spanyol diszkó, ahol meghalt 13 ember

Nem volt működési engedélye annak a diszkónak, ahol a hétvégén 13 ember tűzben életét vesztette - közölte Antonio Navarro, a délkelet-spanyolországi Murcia alpolgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb