Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2012. Május 22. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Lilu sosem volt ilyen vékony

Lilu sosem volt ilyen vékony

Szándékosan fogyott vagy valami más oka van annak, hogy Lilu ennyire lesoványodott? Sok a találgatás.

Lilu feltűnően sokat fogyott az elmúlt pár hónapban. A látványos változásra legtöbben a Csillag Születik szombati adásán figyeltek fel.

A Való Világ alatt többnyire inkább sportosan elegáns műsorvezető mostanában egyre dögösebb, vagányabb ruhákba bújik. Már megszokta a magas sarkú cipőket, nem tart attól, hogy elesik, miközben a lépcsők lemegy. A most szombati ruhában pedig nagyon feltűnő volt Lilu soványsága is, a combja fele akkora, mint az őszi adások alatt volt.

Persze, hogy miért fogyott le, arról sokan csak találgatni tudnak. Egyesek azt állítják, hogy Lilu azután kezdett diétázni, hogy felajánlották neki a Csillag Születik műsorvezetését. Ördög Nóra mellett ugyanis nem akart nagydarabnak látszani. Miközben ez egy elképzelhető indok, talán nem kizárt, hogy csupán a stressz miatt fogy, amivel a rengeteg munka jár. Köztudott, hogy a Csillag Születik mellett Lilu már nagyban készül legújabb műsorára.

A legvadabb feltételezés szerint Lilu depressziós, és a betegség miatt fogyott, de elnézve, amilyen vidáman vezeti a műsort, ez a pletyka alaptalannak tűnik.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 07:38, kedd | Bulvár

Engedély nélkül működött a hétvégén leégett spanyol diszkó, ahol meghalt 13 ember

Nem volt működési engedélye annak a diszkónak, ahol a hétvégén 13 ember tűzben életét vesztette - közölte Antonio Navarro, a délkelet-spanyolországi Murcia alpolgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb