Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 06. 11:06, csütörtök | Helyi
Forrás: saját forrás

LMP fogadónap

LMP fogadónap

Nem erről volt szó! - mondja az LMP szórólapja a frakcióvezető országjáró programját hirdetve. Tegnap Schiffer András Csornán járt.

Schiffer András, a Lehet Más a Politika parlamenti frakciójának vezetője fogadóórát tartott a csornai Művelődési Központban. A frakcióvezető ismertette pártja programját, illetve kerekasztal beszélgetést tartott az érdeklődők és szimpatizánsok számára.

Szólt az LMP új költségvetési javaslatáról, illetve az államadóság kezelésének módjáról, valamint a munkahelyteremtésről és a három kulcsos adórendszer illetve az örökösödési adó helyes alkalmazásáról. Hangsúlyozta, hogy az LMP nem árul zsákbamacskát, nem kívánnak lehetetlent ígérgetni. Racionális programjavaslatukban például nem szerepel az adócsökkentés, viszont a rossz és bonyolult adórendszer átláthatóvá tétele nagyon fontos a frakcióvezető szerint.
Az egészségügy és oktatás reformjai mellett kitért még a helyi problémákra, szerinte a csornai átmenő forgalomra jelenleg megoldást az úthasználati és dugó díj bevezetése jelentene. A helyi gazdaságok fejlesztése mellett nagyobb hangsúlyt kellene fektetni az elmaradottabb régiók segítésére. A devizahitelesek problémájára a megoldást az LMP szerint egy összefüggő nemzeti ingatlanállomány létesítése jelentené.
A politikus országjáró körútján szívesen fogadja a választópolgárok véleményét, illetve minden kérdést igyekszik megválaszolni. A következő fogadóóra Kapuváron lesz ma 18 órától a Rábaközi Művelődési Központban, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Címkék: csorna, LMP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.