Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2020. Augusztus 22. 13:00, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

LŐFEGYVERT KERESTEK, MÁST TALÁLTAK A RENDŐRÖK

LŐFEGYVERT KERESTEK, MÁST TALÁLTAK A RENDŐRÖK

A nyomozók egy pomázi férfit vettek őrizetbe, akinek tartózkodási helyén kábítószergyanús anyagot és annak értékesítéséhez használatos tárgyakat foglaltak le.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának információi alapján szereztek tudomást a szentendrei rendőrök arról, hogy egy pomázi férfi engedély nélkül tarthat lőfegyvereket a lakásán.
A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 18-án délelőtt jelentek meg a helyszínen, ahol a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztályának munkatársai, valamint a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is jelen voltak.
A pomázi házban a zsaruk kutatást tartottak, ahol lőfegyvert nem, azonban nagyobb mennyiségű kábítószergyanús növényi származékot, fehér kristályos port, valamint vödröket, műanyag tálakat, vákuumcsomagoló gépet, elektromos darálót, több száz üres önzáró tasakot, mobiltelefonokat, és több mint félmillió forintot találtak és foglaltak le. A vizsgált fehér por az előzetes vegyészszakértői vélemény alapján kokain.
A nyomozók a 37 éves W. Rolandot kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Vele szemben az eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 06:00, szerda | Kék hírek

A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető közlekedésbiztonsági kampány indult

A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető országos közlekedésbiztonsági kampány indult hétfőn;

2020. Október 20. 12:54, kedd | Kék hírek

Fojtogatta feleségét, majd szexképeket küldött róla a nő munkahelyére

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy gyömrői férfival szemben, aki fojtogatta a feleségét, mert az el akart tőle válni, és később is zaklatta.

2020. Október 19. 13:57, hétfő | Kék hírek

Kilenc milliós kárt okoztak egy műszaki áruháznak

A gyanú szerint a férfi apránként ellopta az elektronikai cikkeket, majd nevelt lányának adta, aki az interneten eladta őket.

2020. Október 19. 06:00, hétfő | Kék hírek

Régészeti leleteket talált, vádemelést javasolnak ellene

A kunszentmiklósi nyomozók lopás miatt javasolnak vádemelést egy szabadszállási férfi ellen, aki a gyanú szerint megtartotta magának a földben talált régészeti leleteket