Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Április 05. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: MSZP Rábaközi Szervezet

Lopásgátló népszavazás

Lopásgátló népszavazás

A Rábaközben is gyűjtik az aláírásokat a népszavazásért.

- A Fidesz fél a néptől, ezért gátolja minden eszközzel, hogy a magyar emberek népszavazáson mondhassanak véleményt az Orbán-Habony rezsimről.- jelentette ki az MSZP Rábaközi Szervezetének sajtóközleménye, majd így folytatták. Most azonban itt a lehetőség! Gőgös Zoltán és Kész Zoltán kezdeményezésére két kérdésben, a magyar föld szétlopása és az állami vállalatokból pofátlan fizetésekkel a közpénzeket kitalicskázók elleni ügyekkel esélyt kapunk véleményünk kimondására. Mindkét kérdés az Orbán-rendszer lényegéről, a lopásról szól, így a referendumot egyben az Orbán-Habony rezsim elleni népszavazásnak tekintjük. Most 200 ezer aláírást kell összegyűjtenünk, hogy aztán ősszel milliók járulhassanak az urnák elé és voksukkal döntsenek a Fidesz-kormányról.

Itt a lehetőség, hogy közösen tegyünk – ehhez minél több, saját, gyermekei és az ország sorsa iránt felelősséget érző emberre van szükségünk. Nem várhatunk 2018-ig, akkor már késő lesz.

A sajtóközlemény szerint a Rábaközben is megkezdték az aláírás gyűjtést a szocialisták. A következő hetekben piacokon, közterületeken, rendezvényeken, otthonukba bekopogtatva kérik az embereket az ügyük támogatására.- mondta Papp József, az MSZP Rábaközi Szervezetének elnöke. Várják az aláírók, és az aláírásgyűjtésre vállalkozók jelentkezését. Jelentkezni lehet az interneten http://voks2016.hu/, a képviselői irodában (Csorna Arany János u. 5. 1. emelet 4.) vagy a 06-20-7459146-os telefonszámon. Mivel számos helyen megjelennek a következő hetekben, elképzelhető, hogy nem találnak senkit személyesen az irodán. Ebben az esetben az irodánál található tömbre írják fel nevüket, címüket, és a lapot dobják a gyűjtőládába. A jelentkezőket személyesen felkeresik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.