Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Január 06. 07:36, péntek | Kék hírek
Forrás: mti/police.hu

Lopott Ferrarit és átütött alvázszámú autókat talált a fővárosi rendőrség - VIDEÓ

Lopott Ferrarit és átütött alvázszámú autókat talált a fővárosi rendőrség - VIDEÓ

A fővárosi rendőrök elfogtak két érdi férfit, három átütött alvázszámú kocsit foglaltak le náluk. A rendőrséget az egyik férfi bérelt garázshelyén parkoló, körözött spanyol Ferrari vezette nyomra

- közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság internetes oldalán csütörtök reggel. Azt írták, hogy állampolgári bejelentés alapján január elsején egy XI. kerületi teremgarázsban olyan piros Ferrarit találtak, amelyről kiderült, hogy Spanyolországban körözik. Az autót december 17-én valaki bérbe vette egy spanyol férfitól, de határidőre nem vitte vissza. A magyar rendőrök ezért lefoglalták a keresett autót.

A rendőrök január 4-én délelőtt elfogták a teremgarázshely bérlőjét, a 37 éves H. A.-t. A lakásában, valamint a hozzá köthető autókereskedésekben házkutatást tartottak, és húsz lőszert, a Ferrari indítókulcsát, két hamis spanyol forgalmi engedélyt, készpénzt és egy hamis alvázszámú autót foglaltak le.

Aznap délután egy szigetszentmiklósi telephelyen elfogták azt a 41 éves B. Zs.-t, aki a két autóra a hamis rendszámokat adta, és még két hamis alvázszámú kocsit foglaltak le.

A két férfit őrizetbe vették, orgazdaság és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indítottak eljárást ellenük. H. A. ellen emellett nyomozás folyik lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés miatt is. A rendőrség előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.