Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 28. 08:32, szerda | Sport
Forrás: mno.hu/Marca

Löw már ácsingózik Mourinho helyére

Löw már ácsingózik Mourinho helyére

A német válogatott szövetségi kapitányának fotója teljesen kitölti a Marca keddi címlapját, nem véletlenül.

A spanyol sportlap kiemeli, a Real Madrid egyelőre nem tervezi, hogy megválik jelenlegi edzőjétől, viszont ha egy nap eljön ez a pillanat, akkor Joachim Löw lehet az utód. A jelenlegi német szövetségi kapitány a válogatott előtt már több klubcsapatnál kipróbálta magát, dolgozott Törökországban és Ausztriában, a Bundesligában pedig olyan csapatokat irányított, mint a Stuttgart vagy a Karlsruher.

Klubedzőként legnagyobb eredményét a Stuttgartnál érte el, itt 1997-ben megnyerte a német kupát, egy évvel később pedig a KEK döntőjéig vezette csapatát. Ebben az időszakban egyébként Lisztes Krisztián is a stuttgartiak játékosa volt. Szövetségi kapitányként 2008-ban Eb-döntőig vezette Németországot, 2006-ban pedig Jürgen Klinsmann segítőjeként világbajnoki bronzérmet szerzett.

A Real Madridnál feltételezhetően azért jöhetett szóba a szakember neve, mert José Mourinho a minap kijelentette: a szenvedélye továbbra is Anglia, és ha egyszer elhagyja a spanyol bajnokságot, akkor mindenképp visszatér a Premier League-be.

Löw továbbá rendelkezik azokkal az adottságokkal, amelyeket Madridban elvárnak a klubvezetők, a német válogatott nagyban neki köszönhetően újra stílusosan, korszerűen játszik, a kispadon pedig úriemberként viselkedik, megjelenése mindig elegáns.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.