Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2012. Május 18. 07:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Öltözőjébe zárták éjszakára az idős színészt

Öltözőjébe zárták éjszakára az idős színészt

Új filmje forgatásán véletlenül bezárták az öltözőjébe Michael Caine-t. Az idős sztár az egész éjszakát rabságban töltötte.

Egy apró helyiségben, teljes sötétségben kellett eltöltenie egy éjszakát a 79 éves Michael Caine-nek új filmje forgatásán, miután a stáb rázárta a Now You See Me című thriller munkálatainak helyt adó színházat. Az idős sztár csak azért ment be ideiglenes öltözőjébe, hogy aludjon egy kicsit, a rendező azonban eközben lezárta az aznapi munkát, és mivel a filmen dolgozók mind azt gondolták, hogy Caine már az épületen kívül tartózkodik, az ajtókat bezárták, az áramot pedig lekapcsolták. "Amikor Michael felébredt, rájött, hogy bezárták - mondta el egy stábtag. - A mobiltelefonja a lakókocsijában volt, úgyhogy értesíteni sem tudott senkit."

A színészt végül egy ács találta meg másnap reggel. Caine állítólag örült, hogy kijutott, de nagyon zaklatott volt. "Az ács az öltöző környékén hagyta az egyik szerszámát, ennek köszönhetően hallotta meg, hogy valaki segítségért kiáltozik - mondta el a bennfentes. - Michael finoman szólva sem volt jókedvében, amikor kiszabadult."

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.