Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Május 12. 14:22, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Lúzer rabló Petőházán

Lúzer rabló Petőházán

Feltört autók, sikertelen betörés és menekülés.

A sértett értesítette a rendőrség ügyeletét, mert 2015. május 8-án 23 óra körüli időben egy férfi akart bemászni Petőházán az általa üzemeltett sörözőbe. A bejelentő az elkövetőt megpróbálta visszatartani, de a férfi a vasúti sínek irányába elmenekült. A fertődi rendőrök a környéket átkutatták, amikor Fertőszentmiklós belterületén egy kerékpárosra figyeltek fel. A rendőrök láttán a férfi a kétkerekűt a bokrok közé dobta, a parkban rejtőzködött, amikor elfogták. Az intézkedőknek elmondta, a kerékpárt menekülés közben egy épület elől vitte el, a nála talált tablet pedig gépkocsifeltörésből származik.

A 25 éves jászkarajenői férfit a Soproni Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A bizonyítékok alapján beismerte, hogy hajnalban Fertődön az utcán parkoló Suzuki ablakát betörte és abból pendrive-ot tulajdonított el, egy másik autóból farmerdzsekit, pulóvert és tabletet vitt el. Petőházán, a vendéglő előtt leállított gépkocsi ablaktörlőjét letörte és megrongálta.

A Soproni Rendőrkapitányság a 25 éves férfit 2015. május 9-én 1 óra 20 perckor lopás bűntett kísérlete, lopás és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és gyorsított eljárásban bíróság elé állítását kezdeményezte.

Címkék: betörés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

Lomtalanítás Rábatamásiban

Hulladékot csak rábatamási lakcímmel rendelkező személy adhat le.

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.

2024. Április 30. 16:00, kedd | Helyi

Útlezárás és parkolási korlátozás Csornán a majális miatt

Felhívás