Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. December 08. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Ma hét ismeretlen károkozó felkutatásához kér segítséget a rendőrség

Ma hét ismeretlen károkozó felkutatásához kér segítséget a rendőrség

Tud valamit a balesetekről?

Az M1-es autópályán közlekedett 2020. október 27-én 11 óra körül ismeretlen honosságú és típusú gépjárművével egy ismeretlen személy Budapest felől Hegyeshalom irányába. Az autópálya 110-es kilométerszelvénye közelében – ismeretlen okból kifolyólag – az úttest jobb oldala melletti szalagkorlátnak ütközött, majd adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

Ismeretlen személy 2020. november 22-én 18 óra és 20 óra között közlekedett ismeretlen honosságú és típusú, szürke színű személygépkocsival Gyirmóton, a Szent László utca 172. számú épület mögötti parkolóban. A járművel hátramenetet hajtott végre, amelynek következtében nekiütközött egy, a parkolóban szabályosan várakozó Citroen gépkocsinak, majd a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott.

Győrben, a Gyümölcs utcában közlekedett ismeretlen személy, ismeretlen honosságú és típusú gépkocsijával 2020. november 27-én 16 óra és 2020. november 28-án 11 óra között az Új Bácsai út felől, a Dózsa rakpart irányába. Haladása során, a járművel áttért az út menetirány szerinti bal oldalára, ahol nekiütközött a gyalogjárdán várakozó Ford típusú gépkocsinak. A balesetet követően a sofőr a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Ismeretlen személy 2020. november 27-én 16 óra és 2020. november 30-án 9 óra 48 perc között közlekedett ismeretlen típusú és honosságú gépkocsijával Győrben, a Mészáros Lőrinc utcában, a Fehérvári út felől a Mester utca irányába.
Haladása során – ismeretlen okból kifolyólag - egy balra ívelő útkanyarulatban az út jobb oldali padkájára hajtott, majd a Győr, Mészáros Lőrinc utca 9. szám alatt lévő épület kerítésének ütközött. A balesetet követően a sofőr a gépkocsival adatrai hátra hagyása nélkül távozott.

Ismeretlen személy 2020. december 1-jén 6 óra 40 perc körül, ismeretlen forgalmi rendszámú, fehér színű Fiat Ducato tehergépkocsival közlekedett a 82-es számú főúton, Veszprémvarsány felől Zirc irányába. Haladása során – a 41-es kilométerszelvény közelében – egy jobbra ívelő kanyarban, ismeretlen okból kifolyólag – a gépkocsival áttért a szemközti forgalmi sávba, és
neki ütközött a vele szemben közlekedő Volkswagen tehergépkocsi bal oldalának. A balesetet követően a Fiat Ducato vezetője gépjárművével a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Győrben, a Vas Gereben utcában lévő bevásárló központ parkolójában közlekedett ismeretlen személy 2020. november 28-án 12 óra és 14 óra között, ismeretlen honosságú és típusú gépjárművével. Haladása során, az egyik várakozóhelyre történő bekanyarodásakor, nem tartott megfelelő oldaltávolságot a tőle jobbra várakozó Audi típusú gépjármű mellett, és annak nekiütközött. A balesetet követően az ismeretlen járművezető a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

Ismeretlen személy közlekedett 2020. november 23-án 10 óra 5 perckor Győrben, a Budai út – Fehérvári út – Szeszgyár utca kereszteződésében lévő körforgalomban egy – vélhetően szlovák hatósági jelzéssel ellátott – zöld színű Volkswagen típusú személygépkocsival, a Szent István út felől a Fehérvári út irányába. Haladása során – ismeretlen okból kifolyólag – az út bal oldalán lévő forgalom-irányító fényjelző készülék oszlopának ütközött, majd a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

A rendőrség kéri mindazon személyek jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.
A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győr, Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-000 telefonszám 58-73 és a 85-79 számú mellékén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

Lomtalanítás Rábatamásiban

Hulladékot csak rábatamási lakcímmel rendelkező személy adhat le.

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.