Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Július 27. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját

Ma kezdődik a tizedik Veréb fesztivál

Ma kezdődik a tizedik Veréb fesztivál

Jó mulatást!

Ma kezdődik a tizedik Veréb fesztivál. 14 órakor nyitják a kapukat, és az első nap látogatói birtokba vehetik a kempinget, ahova visszatér a rendezvény. Az idei fesztivál három napos, így újra lehet és érdemes sátrazni, aminek a helyszíne most a fürdő. A jubiláló csornai rendezvény egyik különlegessége, hogy a fesztiválozók akár a medencékből hallgathatják kedvenceiket és mindezt díjmentesen, hiszen 2017-ben minden résztvevőnek ingyenes a strandbelépés. Az idei Veréb fesztivál születésnapja alkalmából két nagyszínpaddal várja az érdeklődőket, és kínál tömény zenei élményt három napon keresztül. A fesztiválozóknak el sem kell hagyniuk a területet, mert napközben vásárolhatnak a Veréb ABC-ben, délutántól pedig az ország legjobb food truck kínálatából válogathatnak az éhesek, az Angyal Beach pultjánál enyhülhetnek a szomjasak.

Már az első nap erősen indul, hiszen csütörtökön színpadra lép a Brains, a Road, Akkezdet Phiai, a Dorothy. Pénteken érkezik többek között a Belga, 30y, Depresszió, Supernem. Szombaton pedig Anna and the Barbies, Intim Torna Illegál, Paddy and the Rats és az Alvin és a mókusok legjobb dalai szólalnak meg. A koncerteken kívül számos alternatív szórakoztató programmal is készülnek a szervezők, ilyen lesz például a beerpong, a perecevő verseny vagy a csocsóbajnokság.

Az Inforábaköz végig jelen lesz a fesztiválon, képgalériákkal, a fellépők interjúival folyamatosan jelentkezünk. A fesztiválozóknak egy kis meglepetéssel is készültünk, használjátok örömmel!

Jó bulizást mindenkinek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

Lomtalanítás Rábatamásiban

Hulladékot csak rábatamási lakcímmel rendelkező személy adhat le.

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.

2024. Április 30. 16:00, kedd | Helyi

Útlezárás és parkolási korlátozás Csornán a majális miatt

Felhívás