Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2012. Április 18. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Madonna képtelen felejteni

Madonna képtelen felejteni

Madonna még nem mondott igent annak a huszonnégy éves táncosnak, aki megkérte a kezét. Az ismerősök szerint a világsztár képtelen elfelejteni volt férjét, Guy Ritchie-t.

A napokban megjelent, legújabb nagylemezén két olyan dal is szerepel, amelyeket egyértelműen volt férjének címzett.

- Rocco éppen olyan, mintha az apja kicsinyített mása lenne. Madonna a mai napig visszasírja nyolc éven át tartó házasságát Guy-jal, aki talán az egyetlen férfi volt az életében, aki önzetlenül, önmagáért szerette. Őt látja a fiában - nyilatkozta egy bennfentes.

A világsztár egyik kritikusa nem érti, miért volt ez a nagy felhajtás az énekesnő új lemeze körül.

- Madonnától többet vár az ember, nem azt, hogy megismételje, amit a kilencvenes évek elején csinált, figyelve arra, hogy mindenképp botrányosabb legyen, mint Lady Gaga. Az egész csak a két Guy-nak szánt dal miatt érdekes! Az egyikben elmeséli, hogy hogyan adta fel az egész életét a férjéért, és hogyan próbált minél jobb feleség lenni, mégis elhagyták. A másik viszont elég brutális: a szövege szerint agyonlövi a férjét, és bár tudja, hogy pokolra jut majd érte, nem bánja, hiszen tudja, hogy ott majd újra találkozhatnak.

A témában Guy Ritchie is megszólalt:

- Nem tudom, hogy azok a dalok valóban rólam szólnak-e. A dalai nagy többségénél egyébként sem lehet tudni, hogy mit is akar mondani velük pontosan. Úgy tudom, többen írják a szövegeit, így lehet, hogy valami kreatív szakembernek sikerült ilyen frappánsan fogalmaznia.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 11:05, szombat | Bulvár

Vádat emeltek Angliában Kevin Spacey ellen

Vádat emeltek csütörtökön Angliában Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész ellen szexuális támadások gyanújával.

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.