Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Április 18. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Madonna képtelen felejteni

Madonna képtelen felejteni

Madonna még nem mondott igent annak a huszonnégy éves táncosnak, aki megkérte a kezét. Az ismerősök szerint a világsztár képtelen elfelejteni volt férjét, Guy Ritchie-t.

A napokban megjelent, legújabb nagylemezén két olyan dal is szerepel, amelyeket egyértelműen volt férjének címzett.

- Rocco éppen olyan, mintha az apja kicsinyített mása lenne. Madonna a mai napig visszasírja nyolc éven át tartó házasságát Guy-jal, aki talán az egyetlen férfi volt az életében, aki önzetlenül, önmagáért szerette. Őt látja a fiában - nyilatkozta egy bennfentes.

A világsztár egyik kritikusa nem érti, miért volt ez a nagy felhajtás az énekesnő új lemeze körül.

- Madonnától többet vár az ember, nem azt, hogy megismételje, amit a kilencvenes évek elején csinált, figyelve arra, hogy mindenképp botrányosabb legyen, mint Lady Gaga. Az egész csak a két Guy-nak szánt dal miatt érdekes! Az egyikben elmeséli, hogy hogyan adta fel az egész életét a férjéért, és hogyan próbált minél jobb feleség lenni, mégis elhagyták. A másik viszont elég brutális: a szövege szerint agyonlövi a férjét, és bár tudja, hogy pokolra jut majd érte, nem bánja, hiszen tudja, hogy ott majd újra találkozhatnak.

A témában Guy Ritchie is megszólalt:

- Nem tudom, hogy azok a dalok valóban rólam szólnak-e. A dalai nagy többségénél egyébként sem lehet tudni, hogy mit is akar mondani velük pontosan. Úgy tudom, többen írják a szövegeit, így lehet, hogy valami kreatív szakembernek sikerült ilyen frappánsan fogalmaznia.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára