Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2012. Április 09. 07:13, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Madonnának totál elment az esze

Madonnának totál elment az esze

Az 53 éves popsztár rengeteget dolgozik, fiatal szeretetőt tart, gyerekeket nevel. De úgy tűnik mindez nem elég ahhoz, hogy teljesen lekösse idejét. Olyan erős a feltűnési vágy, hogy újabb hajmeresztő ötlettel állt elő.

Bár Madonna úton útfélen azt hangoztatja 24 éves, francia szeretője teljesen kielégíti szexuális vágyait, most mégis azt kürtölte szét a világhálón, hogy évek óta Britney Spears csókja után sóvárog. Aki látta 2003-ban a MTV Video Music díjátadón a híres jelenetet, biztos, hogy nem felejtette el. A popdíva gondolkodás nélkül kapta le a neki felkínálkozó Britney-t. Lassan tíz éve már, de úgy tűnik még az énekesnőben is élénken élnek az emlékek, hiszen ezt írta a Twitterre: "Kérlek, gyere fel a színpadra és csókolj meg újra! Hiányzol nekem!"

De itt még koránt sincs vége a történetnek, Madonna egy másik fiatal énekesnőre is kivetette hálóját, miután meghallotta a I Kissed a Girl című számát. A 27 éves Katy Perry-nek ezt az üzenetet küldte: "Szeretnélek végre téged is az első sorban látni egy koncertemen!"

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 11:05, szombat | Bulvár

Vádat emeltek Angliában Kevin Spacey ellen

Vádat emeltek csütörtökön Angliában Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész ellen szexuális támadások gyanújával.

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.