Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2018. December 09. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Szuperinfó Csorna-Kapuvár

MagyarBrands: Kiváló Üzleti Márka a Szuperinfó!

MagyarBrands: Kiváló Üzleti Márka a Szuperinfó!

A MagyarBrands díj elnyerése kiemelkedő érdem, és ezért jelent minden márka számára egyszerre erkölcsi és üzleti értéket.

November utolsó hetében vált nyilvánossá, hogy a MagyarBrands program Szakmai Bizottságának döntése alapján a Szuperinfó KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít a hazai TOP márkák egyikeként.

A MagyarBrands program kiválasztási folyamata kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon alakult, illetve a létrejöttében, alapításában magyarok vettek részt. A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben.
A Magyar Brands program elnöke dr. Serényi János szerint: „A MagyarBrands díj elnyerése kiemelkedő érdem, és ezért jelent minden márka számára egyszerre erkölcsi és üzleti értéket.”

A MagyarBrands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immáron kilencedik éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nem csak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.

A SZUPERINFÓ országos hálózatának tagjaként médiapartnerünk, immár 26 éve működő lapunk, a Szuperinfó Csorna-Kapuvár is aktív részese volt az elismerésnek, büszkék vagyunk, hogy ehhez a munkánkkal mi is hozzájárultunk. Köszönjük kollégáink munkáját, hirdetőink bizalmát és olvasóink érdeklődését.

Mostantól mi is jogosultak vagyunk az újságunkban használni a MagyarBrands logót.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 20. 09:00, csütörtök | Helyi

Elkészült Bogyoszló és Jobaháza községek háziorvosi rendelőinek energetikai korszerűsítése

A beruházás több mint 18 millió forintos európai uniós támogatásból valósult meg, melyet az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozott.

2019. Június 19. 16:00, szerda | Helyi

Már ötödször rendezik meg Kónyban a táncdalfesztivált

Utána éjjel Gramy bál

2019. Június 19. 13:00, szerda | Helyi

A csendes gyilkos nyáron is támad

Szellőztessen rendszeresen, vizsgáltassa felül tüzelőberendezését, vízmelegítőjét, valamint a kéményét is!

2019. Június 19. 09:00, szerda | Helyi

Ingyenes Excel képzést indít a Dr. Oetker

A képzés végén tanúsítványt kapnak a résztvevők.