Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2011. Október 02. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Magyarország egyetlen férfiszopránja révbe ért

Magyarország egyetlen férfiszopránja révbe ért

A két évvel ezelőtti Csillag születik énekese, Vásáry André továbbra is énekel operát és úgynevezett crossovert, de nyit az igényes pop felé is. Magánélete is szerencsés fordulatot vett: megtalálta az igazit.

- Nagy szerencsém van, mert megtaláltam a társamat, aki emberileg, szakmailag is mellettem áll. Támogat, velem érez és velem utazik képletesen és a valóságban is! - mondja André, aki folyamatosan képezi a hangját, jár énektanárhoz.

Nagyon keveseknek adatik, meg, hogy férfi létére szopránt énekelhessen. Ezért fáj neki egy bizonyos kritika, amit a neten olvasott, és szerinte szakmailag teljesen megalapozatlan volt, tele tárgyi tévedésekkel.

- Nagyjából annyit ért a zenéhez ez az álnéven publikáló szerző, mint az az ember a főzéshez, aki legfeljebb egy rántottát képes összeütni. Bírom a kritikát, ha építő, de az efféle igazságtalan bántás nagyon fáj. Nem hiszem, hogy szerződést ajánlott volna a bécsi Staatsoper, ha igaza lenne a cikk írójának. A bostoni ösztöndíjat sem kaptam volna meg, ha mások nem találják meg bennem azt, amit a kritikus hiányol.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.