Városlista
2021. április 21, szerda - Konrád

Hírek

2019. Június 13. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Castrum SC

Magyarország jó tanuló jó sportolója lett a kapuvári karatés

Magyarország jó tanuló jó sportolója lett a kapuvári karatés

A tehetség önmagában nem elég.

A Testnevelési Egyetem dísztermében, dr. Szabó Tünde Sportért felelős államtitkár és dr. Bódis József Oktatásért felelős államtitkár tüntette ki „Magyarország Jó Tanulója, Jó Sportolója 2018”-díjjal az arra érdemes diákokat június 11-én.

Ünnepélyes keretek közt adták át az elismerést kedden délelőtt a Testnevelési Egyetem Athén II. dísztermében kiváló tanulmányi és sportteljesítményért járó díjakat Budapesten.

Az ünnepségen megjelenteket először prof. Dr. Mocsai Lajos a Testnevelési Egyetem rektora köszöntötte, és invitálta beszédében a fiatalokat a Testnevelési Egyetemi tanulmányaik folytatására, kezdésére. Majd pedig dr. Szabó Tünde Sportért felelős államtitkár asszony méltatta a sportolókat.

- Tudjuk, hogy a tehetség önmagában nem elég. Azt ápolni és gondozni kell…. A célunk, hogy minél többen jussunk hozzá azokhoz a lehetőségekhez, amelyek a tehetség fejlesztéséhez szükségesek azt szeretnénk elérni, hogy mindenki versenyképes tudáshoz juthasson, és ezen dolgozik a sport vezetősége is. … Ezen célok mentén épülnek a tornatermek, tanuszodák, tantermek szerte az országban. … Legyetek példaképek mindig! Társaitok számára, már most azok vagytok. Szeretnénk, hogy az egész nemzet számára azok legyetek, akik bebizonyítjátok, hogy kellő elszántsággal, szorgalommal, akarattal és hittel igenis összeegyeztethető a tanulás és a sport fontossága….

Dr. Bódis József Oktatásért felelős államtitkár külön gratulált a pedagógusoknak, és a felkészítő edzőknek, szülőknek a diákok segítésében.
- A tudás az felemel az önbizalmat ad, … ami egy életen át elkísér és megadja a lehetőséget álmaink valóra váltására” – mondta, és szavaival méltatta a fiatalokat.

A Castrum SC Kapuvár kiváló sportolója, a győri Széchenyi Egyetem Kereskedelem és Marketing szak hallgatója, Pantelics Bence sportteljesítményéért és tanulmányi eredményeiért vehette át „Magyarország Jó Tanulója, Jó Sportolója – 2018” díjat!

Címkék: karate, sportoló, tanuló

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 21. 16:00, szerda | Helyi

Szemétszedési akció Rábatamásiban

A Föld Napja alkalmából

2021. Április 21. 14:00, szerda | Helyi

A jánossomorjai Dr. Oetker aktuális állásajánlata

Jelentkezzen!

2021. Április 21. 13:00, szerda | Helyi

Újra eltűnt ez a fiú, a rendőrök keresik

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2021. Április 21. 09:00, szerda | Helyi

Csak a fűtési szezonnak van vége, a szén-monoxid veszélye marad

A fűtési idényen kívül érdemes ellenőriztetni a kéményeket.