Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat

Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2025. Június 01. 19:04, vasárnap | Életmód
XIV. Leó pápa: a családoktól függ a népek jövője
2025. Június 01. 08:11, vasárnap | Életmód
ESET: létező adatok alapján teremtenek mesterséges személyiségeket a kiberbűnözők a csalások végrehajtására
2025. Május 24. 19:00, szombat | Életmód
Itt a nyári diákmunka-szezon: a legjobb diákmunkákért most kell lépni
A júliusban szigorodó EFO-szabályozás miatt a cégek még inkább nyitottak a diákfoglalkoztatásra.