Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Január 06. 14:51, kedd | Helyi
Forrás: saját forrás

Majdnem negyedmillióan olvastak minket tavaly

Majdnem negyedmillióan olvastak minket tavaly

Inforábaköz 2014

Működésének 5. évébe lépett a portálunk. 2011 február elsején, az induláskor voltak terveink, álmaink, ma már visszatekintve az eredményeinket számolhatjuk. A Rábaköz sok faluból álló, de viszonylag kis lélekszámú térsége Magyarországnak. Éppen emiatt vagyunk büszkék, hogy ötödik évünket kezdjük, és hirdető partnereink, olvasóink, hírforrásaink továbbra is bíznak bennünk, "használnak bennünket". A Cégregiszter előfizető vállalkozások száma, a napi, heti, havi olvasói számok azt mutatják, hogy nagyon sokan vannak, akik a helyi információkat rajtunk keresztül (is) juttatják el a közönséghez, vagy nálunk találják meg a térség híreit, információit. Mindig nagy öröm, ha egy ismerőstől vagy ismeretlentől fotót, információt kapunk a környezete egy-egy eseményéről, balesetről, rendkívüli időjárásról, sportrendezvényről, osztálytalálkozóról. Számunkra nincsenek kis hírek, minden fontos, ami a Rábaközben történik. Bátran küldje el akár mobiltelefonján készített fotóit néhány mondat kíséretében, legyen a tudósítónk!

A számok azt mutatják, hogy nem csak a Rábaközben élők olvassák az infoRábaköz portált, hanem a már máshol élő elszármazottak, sőt a térséghez csak lazán, vagy semennyire nem kötődők is. Lássunk tehát néhány számot!

2014-ben243.964 felhasználó látogatta meg a 365 nap alatt a portálunkat, ők összesen599.511 alkalommal kattintottak ránk, ez napi 1.600 feletti, heti 11.000 feletti átlagos látogatás számot jelent. A portálra látogatók 2014-ben letöltöttek1.579.772 oldalt. Több mint másfél millió oldalletöltés egy év alatt! Ez a szám is bizonyítja, hogy nem csak egy-egy oldal elolvasásáért kattintanak ide, hanem megnéznek több oldalt is. Legkedveltebb tartalmaink a hírek, a képgalériák, a programajánló, a cégregiszter oldalak, a traffipax és a napi menü. Segítünk tehát a tájékozódásban, a térség megismerésében, életének dokumentálásában, a szabadidó eltöltésében, de még az aznapi ebéd kiválasztásában is.

Mindezt hirdetőink folyamatos bizalma teszi lehetővé, hisz a bevételeinkből tartjuk fenn a portált, nekünk nincsenek zsíros önkormányzati médiaszerződéseink, nem közpénzből élünk.

2015-ben is figyelünk a körülöttünk zajló életre, híreket mondunk, tájékoztatunk, szórakoztatunk, szolgáltatunk médiapartnerünkkel a Szuperinfóval együtt. Várjuk Önöket, legyenek továbbra is partnereink, olvasóink, tudósítóink!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.