Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Április 07. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: saját

Május elején nyit Csornán a térség legnagyobb nyári szabadtéri szórakozóhelye

Május elején nyit Csornán a térség legnagyobb nyári szabadtéri szórakozóhelye

Egész nyáron minden szombaton vár az Angyal Beach!

Él Csornán két fiatalember, akik nem csak szórakozni szeretnek, hanem megszervezni mások szórakozását is. Bognár Andrást ha másként nem is, de a Veréb Fesztivál szervezőjeként ismerjük, Horváth Szabolcs pedig az Angyal Mulató létrehozásával állandó szórakozóhelyet teremtett. Az ő útjuk tavaly nyáron már keresztezte egymást, mert társaikkal együtt közös munkával élesztették újjá a két éves szünet után elveszni látszott Veréb Fesztivált. Idén nagy fába vágták újra együtt a fejszéjüket. Erről beszélgettünk velük.

- Miért érezted úgy, hogy bele kell vágnod egy cseppet sem kockázatmentes tevékenységbe, egész nyáron működő szabadtéri szórakozóhely üzemeltetésébe Csornán?

- Amikor létrehoztam a mulatókat, azt is azért csináltam, mert láttam, hogy van rá igény a városban. Több helyszínen is működtünk Csornán, és ez nem volt mindig problémamentes.- kezdte Szabolcs. Az Angyal Mulató most Farádon működik, de mindig csornai helyszínt akartam. Az eltelt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy télen természetesen a zárt helyszínek működnek jól, de nyáron igénylik a vendégek a szabad teret, a fesztivál jelleget. Ezért vágtam bele, és bérbe vettem nyárra a csornai kempinget. András sokat segít a háttérben. A farádi Angyal Mulató nyáron nem működik, ott a vendéglátó hely marad, a mulatót hétvégére privát rendezvényekre bérbe adjuk. A május hatodikán tartandó nyitó bulival kezdetét veszi az Angyal Beach működése. Korda György, Balázs Klári és Csepregi Éva lépnek fel az első bulin. Itt a vendégek felszabadultan, akár hajnalig szórakozhatnak anélkül, hogy bárkit zavarnának. Ez nagyon fontos volt nekem.

- Milyen lehetőségeket nyújt az Angyal Beach a vendégeknek?

- Ma már jogos elvárás, hogy egy szórakozóhely biztosítsa a vendégek számára a szükséges infrastruktúrát, hátteret, amit a hatóságok is elvárnak, és ellenőrizni is fognak. – mondta András. A kemping területén felépítünk egy nagyszínpadot, ami május 6-tól szeptember másodikáig ad helyet a fellépőknek. Ez lesz az Inforábaköz nagyszínpad. A színpad előtt lesz egy szabad tér, ahol bulizni lehet a sokféle stílusra, és mögötte egy állandó nagysátor, ami menedéket nyújt akár rossz idő esetén is, úgyhogy a bulik nem maradnak el. Védve lesznek a vendégek az esőtől, de persze bízunk a jó időben. A területen a mellékhelyiségek is megoldottak, a vendéglátás pedig a már ismert színvonalon folyik egész nyáron. Ezzel az Angyal Beach lesz a régió legnagyobb nyári szórakozóhelye. Jegyeket elővételben is lehet venni online a tixa.hu-n és Csornán az Áki Mobil üzletben.

- Milyen programok lesznek az Angyal Beach-en?

- Tavaly a Veréb Fesztivál közönségét a stílusok nyitásával próbáltuk szélesíteni. Ezért volt a szokásos „verebes” bandák mellett például a Csík zenekar, vagy a Pántlika Néptáncegyüttes fellépése.- válaszolta Szabolcs. Most a műfaji sokszínűséget az Angyal Beach nyújtja a slágerektől, discotól a mulatóson át a rock koncertekig. A nyár folyamán 7 nagykoncert lesz a színpadunkon a Veréb Fesztiválon kívül. Az Angyal Beach tehát szélesebb közönség réteget céloz meg. Ettől a Veréb Fesztivál újra rockosabb, homogénebb stílusú lesz. Az Angyal Beach az én vállalkozásom keretei közt működik, a Veréb Fesztivál közös projekt lesz Andrással. Minden héten szombat este lesz itt buli, kivétel a három napos Veréb Fesztivál és a csornai búcsú hétvégéje, amikor pénteken is lesz nagykoncert. Nem csak hétvégén akarjuk kihasználni a lehetőségeket, ezért a korábbi strandon szervezett gyerek nyári napközit átvesszük, és a gyerekek nálunk tölthetik a vakációt szakszerű felügyelet mellett.

Az egész nyáron működő nagyszínpad névadó szponzoraként az Inforábaköz természetesen folyamatosan tájékoztat a következő programokról, az egyes bulikról, koncertekről képgalériákkal, a fellépőkkel készített rövid beszélgetésekkel számolunk be. Hetente a Szuperinfóban is olvashatók a következő bulik, koncertek, fellépők.

Hamarosan a Veréb Fesztiválról készült interjúnkat is olvashatják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

Lomtalanítás Rábatamásiban

Hulladékot csak rábatamási lakcímmel rendelkező személy adhat le.

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.

2024. Április 30. 16:00, kedd | Helyi

Útlezárás és parkolási korlátozás Csornán a majális miatt

Felhívás