Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Március 31. 20:22, csütörtök | Helyi
Forrás: saját forrás

Már 8 hete nem tudjuk, mit titkolnak a csornai jegyző távozásával

Már 8 hete nem tudjuk, mit titkolnak a csornai jegyző távozásával

A mai napig fizette a csornai önkormányzat a volt jegyző bérét.

Sokszor és sokan tettek fel kérdéseket, vagy legalábbis megpróbálták, de az érintettekből február 1. óta egy szót sem lehet kihúzni. Valamiért az egyre hiteltelenebb és gyanúsabb hallgatást választották. Ez nem tesz jót senkinek.

Az egykori jegyző "személyes okokkal" indokolta váratlan távozását, ez azonban úgy tűnik neki is okoz problémákat. Hivatalosan meg nem erősített információink szerint a megyében már minden most kiírt falusi aljegyzői pályázatra jelentkezett. Elhelyezkedését nem segíti a Csornáról távozásának titokzatos módja. Pedig állásra úgy tűnik neki is szüksége lenne.

A csornai polgármester cselekedete és álláspontja még érthetetlenebb. Az új információk a volt jegyző aktív álláskereséséről amúgy is hiteltelenítik az "el akart menni, nem tudtuk visszatartani" álláspontot. A polgármester asszony állítólag nem tud válaszolni arra, hogy miért távozott a jegyző. Az furcsa, hogy az egyetlen eddigi sajtóközleményben azt állították, hogy február 1-i hatállyal távozott a jegyző, aztán kiderült, hogy március 31. Az viszont teljesen érthetetlen, hogy miért nem hajlandó elfogadható választ adni arra a kérdésre, amit már sokan feltettek, hogy miért tekintett el a két hónap lemondási idő alatt a jegyző munkavégzésétől? Miért fizette Csorna két hónapig a nem dolgozó jegyző bérét? Pontosan a mai napig annyi fizetést kapott Németh Dóra, mintha végezte volna a munkáját.

Ki takargatja a másik szennyesét?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!