Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2012. Február 17. 07:25, péntek | Belföld
Forrás: Stop.hu

Marilyn Monroe feltámadt - VIDEÓ

Marilyn Monroe feltámadt - VIDEÓ

Marilyn Monroe csak 36 évet élt. Rövid élete mégis sokakat megihletett, megszámlálhatatlan könyv, film, dal szól a díva életéről, és halálának rejtélyes körülményeiről.

A legújabb film az "Egy hét Marilynnel" egy igaz történet alapján készült. A film 1956 nyarán játszódik, amikor Marylin Monroe (Michelle Williams) Nagy-Britanniába érkezett újdonsült férjével, Arthur Millerrel "A herceg és a táncosnő" című film forgatására. Ekkor ismerkedett meg Colin Clarkkal (Eddie Redmayne), aki akkor kapott először lehetőséget arra, hogy asszisztensként dolgozzon egy film készítésében.

Negyven évvel később Clark kiadott egy naplószerű memoárt "A herceg, a táncosnő és én" címmel, melyben a nevezetes forgatás eseményeit írta le. Ám Clark visszaemlékezéséből egy hét hiányzott... Egy varázslatos hét, melyet kettesben töltött a világ legragyogóbb sztárjával, Marilynnel.

Évekkel később Clark végül felfedte a titkot egy újabb memoárban, mely az Egy hét Marilynnel címet kapta, s a mozi alapjául szolgált.

A filmet két kategóriában is Oscar-díjra jelölték, és Michelle Williams kapta 2012-ben a "Legjobb női alakítás"-ért járó Golden Globe-ot.

Bemutató: 2012. február 16.

Címkék: Marilyn Monroe

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.