Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Szeptember 28. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Máris csalja nejét a herceg

Máris csalja nejét a herceg

Albert herceget nem változtatta meg a házasság, és újabb okot adott egy énekesnő személyében feleségének, hogy válni akarjon.

Ornella Muti az Oscar című klasszikusban azt mondta, hogy a kényszerházasságok is jóra fordulhatnak. Nos, nagy barátja, Albert herceg esetében ez aligha lesz igaz. Sőt, már maga a monacói uralkodó sem törekszik arra, hogy fenntartsa tökéletes házassága látszatát, az utóbbi hetekben ugyanis eltűnt az oldaláról neje, Charlene, és helyét átvette Beth Hart énekesnő. Az amerikai Amy Winehouse-nak hívott hölggyel pedig igencsak jól megvan a szoknyavadász herceg, bár stílusában nem igazán illik bele az előkelő környezetbe.

Albi és ex-olimpikon feleségének sorsa már a lakodalom előtt meg lett pecsételve, ugyanis Charlene-t a királyi testőrség vitte haza két szökési kísérletet követően, majd hét lakat alatt őrizték, míg az igen remegve el nem hagyta fogai kerítését. A nászútjuk jelentős hányadát pedig nemcsak külön ágyban, de még másik szállodában is töltötték, és azóta sem mutatkoznak túl gyakorta együtt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára