Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Hírek

2011. Szeptember 28. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Máris csalja nejét a herceg

Máris csalja nejét a herceg

Albert herceget nem változtatta meg a házasság, és újabb okot adott egy énekesnő személyében feleségének, hogy válni akarjon.

Ornella Muti az Oscar című klasszikusban azt mondta, hogy a kényszerházasságok is jóra fordulhatnak. Nos, nagy barátja, Albert herceg esetében ez aligha lesz igaz. Sőt, már maga a monacói uralkodó sem törekszik arra, hogy fenntartsa tökéletes házassága látszatát, az utóbbi hetekben ugyanis eltűnt az oldaláról neje, Charlene, és helyét átvette Beth Hart énekesnő. Az amerikai Amy Winehouse-nak hívott hölggyel pedig igencsak jól megvan a szoknyavadász herceg, bár stílusában nem igazán illik bele az előkelő környezetbe.

Albi és ex-olimpikon feleségének sorsa már a lakodalom előtt meg lett pecsételve, ugyanis Charlene-t a királyi testőrség vitte haza két szökési kísérletet követően, majd hét lakat alatt őrizték, míg az igen remegve el nem hagyta fogai kerítését. A nászútjuk jelentős hányadát pedig nemcsak külön ágyban, de még másik szállodában is töltötték, és azóta sem mutatkoznak túl gyakorta együtt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 28. 07:38, kedd | Bulvár

Kihalt galápagosi óriásteknősfajok rokonainak felkutatására indul expedíció

A galápagosi óriásteknős két kihaltnak tekintett fajának rokonai után kutatnak a szakemberek egy tíznapos tudományos expedíció keretében a csendes-óceáni szigetcsoporton - jelentette be a Galápagosi Nemzeti Park (PNG).

2020. Január 27. 12:09, hétfő | Bulvár

Tíz előadóval kezdődik A Dal 2020 műsor

Tíz produkció látható A Dal 2020 szombati első műsorában. A sorozat három válogatójából összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe.

2020. Január 27. 07:15, hétfő | Bulvár

Sam Mendes 1917 című filmje kapta az amerikai rendezőcéh fődíját

Sam Mendes 1917 című első világháborús drámája kapta a legjobb film díját az Amerikai Rendezők Céhének (DGA) szombaton megrendezett díjátadó ceremóniáján Los Angelesben.

2020. Január 26. 16:36, vasárnap | Bulvár

Madonna újabb koncertjét mondta le

Újabb koncertjét mondta le Madonna: a popsztár ezúttal a hétfőre Londonba meghirdetett fellépését fújta le korábbi sérüléseire hivatkozva.