Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2011. Szeptember 28. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Máris csalja nejét a herceg

Máris csalja nejét a herceg

Albert herceget nem változtatta meg a házasság, és újabb okot adott egy énekesnő személyében feleségének, hogy válni akarjon.

Ornella Muti az Oscar című klasszikusban azt mondta, hogy a kényszerházasságok is jóra fordulhatnak. Nos, nagy barátja, Albert herceg esetében ez aligha lesz igaz. Sőt, már maga a monacói uralkodó sem törekszik arra, hogy fenntartsa tökéletes házassága látszatát, az utóbbi hetekben ugyanis eltűnt az oldaláról neje, Charlene, és helyét átvette Beth Hart énekesnő. Az amerikai Amy Winehouse-nak hívott hölggyel pedig igencsak jól megvan a szoknyavadász herceg, bár stílusában nem igazán illik bele az előkelő környezetbe.

Albi és ex-olimpikon feleségének sorsa már a lakodalom előtt meg lett pecsételve, ugyanis Charlene-t a királyi testőrség vitte haza két szökési kísérletet követően, majd hét lakat alatt őrizték, míg az igen remegve el nem hagyta fogai kerítését. A nászútjuk jelentős hányadát pedig nemcsak külön ágyban, de még másik szállodában is töltötték, és azóta sem mutatkoznak túl gyakorta együtt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet