Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. November 28. 15:00, kedd | PR
Forrás: Infógyőr

Marketing segítség kisvállalkozásoknak

Marketing segítség kisvállalkozásoknak

Karácsonyi marketing

Hamarosan elkezdődik a karácsonyi szezon, manapság már hónapokkal ezelőtt díszeket látunk a kirakatban, illetve különböző online felületeken karácsonyi akciós ajándékokat hirdetnek. Az úgynevezett marketing zaj ebben az időszakban a legnagyobb, a fogyasztók nehéz helyzetben vannak, mert nem tudják, milyen ajándékot válasszanak, a cégeknek pedig nehéz a fogyasztókkal megtalálni a kapcsolatot. A reklámok terén a kisebb budget-tel rendelkező cégek nem tudják felvenni a versenyt a nagy cégekkel szemben, így a karácsonyi időszakot sem tudják kitolni több hónapra. Éppen emiatt érdemes a kisebb cégeknek egy célzott célcsoport meghatározással rendelkező kampányba belekezdeni, így lehetőség adódik arra, hogy a befektetett pénz megtérüljön, és ne legyenek veszteségek.

A KKV szektor vállalatainak ebben az időszakban a kiválasztott időszak tartam segíthet: olyan kampányidőszakot érdemes kiválasztani, amelynél a legnagyobb esély van a megtérülésre, ezt az előző évek statisztikái is alátámasztják. Érdemes a célcsoportot jól meghatározni, olyan embereknek hirdetni, akik a szolgáltatásokra vevők. Érdemes egy szűk célcsoportot megcélozni, kisebb budget-ből is meg tudjuk mutatni a reklámokat egy kevesebb főt számláló célcsoportnak. Fontos kérdés az előretervezés, a karácsonyi időszakra gondolva az év elején különítsük el a budget-et. Fontos, hogy jól megfogalmazott szöveggel dolgozzunk, és ne csak arra koncentráljunk, hogy eladjuk a reklámszöveget. A rábeszélő, marketing szövegek inkább visszás hatást váltanak ki az emberekből, ahelyett, hogy szimpátiát vagy vásárlási kedvet váltanának ki. Legyen figyelemfelkeltő és kreatív, különböző képek segítségével jobban hathatunk egy-egy fogyasztóra, a vizualitás sokat számít. Ha ezekre a szempontokra odafigyelünk, jobb kampányeredményeket fogunk elérni és az évet is jobban zárhatjuk.

A White Elephant egy olyan teljeskörű marketing szolgáltatást nyújt az érdeklődőknek, amely az érdeklődők igényeit helyezi előtérbe. A célcsoport kutatás, a kivitelezés, a riportálás, a marketing szolgáltatások megtervezése mind-mind az előnyeihez tartoznak. Megfelelően célzott marketing kampánnyal közösséget építhetünk, amellyel sikeres marketing stratégiát állíthatunk össze.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?