Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Január 05. 14:51, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Mary Zsuzsi nőt szeretett?

Mary Zsuzsi nőt szeretett?

Sokfélét suttognak. A váratlan tragédia annak rendje és módja szerint máris számtalan mendemonda kiindulópontja lett.

Ezek közül a legmeghökkentőbb, hogy az énekesnő élete utolsó éveiben lényegében egy leszbikus kapcsolatban élt.

A váratlan tragédia annak rendje és módja szerint máris számtalan mendemonda kiindulópontja lett. Ezek közül a legmeghökkentőbb, hogy az énekesnő élete utolsó éveiben lényegében egy leszbikus kapcsolatban élt, számolt be a Story magazin.

Utolsó férfi szerelme, a huszonéves Tamás után egy fiatal hölgy karjaiban lelt megnyugvásra. Hogy mindez nem állt távol tőle, bizonyítja nyilatkozata 2009-ből. "Ha záros határidőn belül nem találom meg az igazit, akkor egy nővel fogom leélni az életem - mondta egy interjúban. - Ugyanis nem vagyok hajlandó lemondani a boldogságról. Ráadásul csak egy nő tudja igazán, hogy mi a jó a másiknak, sokkal jobban tudnak alkalmazkodni. Képes lennék szerelemmel szeretni egy nőt. Hiszen az érzelem, csak úgy, mint a szex, kortalan és nemtelen. Én nem szégyellem, és nem titkolom a szexuális vágyaimat. Szerencsére volt kalandom lánnyal, és be kell vallanom: gyönyörű volt. Ha lesz rá lehetőségem, akkor újra megteszem."

Címkék: mary zsuzsi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára