Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Október 10. 00:00, hétfő | PR
Forrás: Medfour Kft.

Medfour kompresszortechnika

Medfour kompresszortechnika

Cégünk a Medfour Kompresszortechnika komplett megoldásokat kínál sűrített levegőre.

Bizonyára az Önök cége is került már olyan helyzetbe
- amikor gyors és szakszerű segítségre lett volna szüksége például egy kompresszor, egy szűrő, vagy akár egy szárító beszerzéséhez
- amikor megbízható karbantartó csapatot, vagy szervizt keresett. Olyan partnert, akire hosszú távon is számíthat.

Egy rövid bemutatkozás:
Informatika – amikor cégünk 1997-ben megalakult, ez az egy szó lebegett a szemünk előtt. Elsősorban az egészségügyi informatika, illetve a finanszírozási kontrolling területén töltöttünk be évekig meghatározó szerepet. Tevékenységünk azóta kibővült, de cégpolitikánk változatlan.
Célunk, hogy ügyfeleink igényeit a lehető legjobban megismerjük és azokat szakmai tudásunkhoz mérten a legmagasabb színvonalon kielégítsük. Mindezt a költséghatékonyság folyamatos szem előtt tartásával.
Kompresszortechnikai központunk Csornán, a Thököly út 40 alatt található. 150 m2 alapterületű magas szinten berendezett szakműhellyel, 150 m2 alapterületű bemutatóteremmel és oktatóbázissal állunk rendelkezésre. Külső munkáinkat azonnali reakcióidővel, több telephelyről, teljesen felszerelt szervizautókkal teljesítjük. Mintegy 100 m2 összterületű raktárunkban az általunk szervizelt gépek alkatrészei, szerződéses partnereink számára pedig az ütemezett feladatok elvégzésére előkészített alkatrészei rendelkezésre állnak azért, hogy a megbízóink a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb szolgáltatásban részesülhessenek.

Az ország egész területére kiterjedően foglalkozunk:
Értékesítéssel
- Új dugattyús-, csavar-, fúvó-kompresszorok,
- Használt kompresszorok
- Hűtve szárítók, adszorpciós szárítók, komplett légtechnikai szűrő-rendszerek
- Légszerszámok
Komplett sűrített levegőtechnikai kiépítéssel
Szervizzel, bérbeadással, diagnosztikával

- Általános-, és szak-szerviz,
- Kompresszorok bérbeadása,
- Blokkfelújítás, valamint csapágyrezgés-diagnosztika.
- Teljes vezérlőelektronikai átépítés

A MedFour név mögött jól képzett , egyebek mellett Hollandiában, Olaszországban, Németországban tapasztalatot szerzett szakemberek állnak. Kollégáink több mint 20 éves gyakorlattal rendelkeznek többek közt olyan neves márkák esetében is, mint az amerikai GARDNER-DENVER, az olasz MARK-CECCATO, OMI, FINI, DARI, FIAC, az osztrák AGRE, AIRKO, MAHLE, a német ALMIG, ALUP, COMPAIR, BOGE vagy egyéb világmárkák, mint KAESER, ATLAS.
Tudjuk azonban, hogy az alapos szakmai háttér mit sem ér a feladatok gyors és pontos teljesítése nélkül. Ezért különösen figyelünk arra, hogy precízen és a lehető legrövidebb idő alatt teljesítsük ügyfeleink igényeit, úgy, hogy a tevékenységünk, szolgáltatásunk mindenekfelett KÖLTSÉGHATÉKONY LEGYEN.
Rendelkezésre állunk gyári alkatrészekkel, valamint olyan esetben, mikor a szakmai szempontok engedik, utángyártott alkatrészekkel. Bármelyikre is van igény, minden tevékenységünket garanciával végzünk, így biztos lehet bennünk a megrendelő, hiszen a berendezései is biztonságban vannak, ha azok javítását, karbantartását reánk bízza!

Karbantartási protokollunk néhány eleme:
Előre egyeztetett időpontban a szerviz munkatársunk az Ön telephelyén megkezdi a karbantartási, hibaelhárítási, műszaki ellenőrzési feladatait, melyek közt szerepel:
- a berendezés általános ellenőrzése;
- az áram, és teljesítményfelvétel műszeres bevizsgálása;
- szükség esetén az elektromos rendszer és vezérlés beszabályozása;
- igény és szükség szerint a berendezés feltöltése kenőanyaggal;
- igény és szükség szerint, a gyártói előírásoknak megfelelő alkatrészek cseréje.
- a fentiekről jegyzőkönyv és munkalap készül, mely tartalmazza az elvégzett munka leírását, a mérési eredményeket, a várható szükséges beavatkozásokat és szervizünk javaslatait.

A Japánban kifejlesztett és jól bevált „JUST IN TIME” technológiát mi is követendőnek tartjuk. Ezért cégünk nem tart fenn hatalmas raktárkészletet, de a gyártókkal, beszállítókkal való kapcsolatunk eredményeképpen 48 órán belül szinte bármilyen alkatrész rendelkezésre áll. Többek között ezért is tudunk igen versenyképes alkatrész árakkal szolgálni.

Garantáljuk, hogy a VÁRATLAN HIBA csak átmeneti gondot jelent az Ön számára. Bármilyen kiszámíthatatlan és azonnal nem megoldható hiba esetén ugyanis cseregépet tudunk biztosítani a hibaelhárítás idejére. A cseregép teljesítményben és szolgáltatásban azonos a meghibásodott berendezéssel.
Kiterjedt termékpalettánk és partnerkapcsolatunk révén, bármilyen igény esetén bármilyen teljesítményű (akár 1.000 kW-os) gép beszerzését, beüzemelését vállaljuk. Legyenek ezek a gépek használtak, felújítottak, vagy teljesen újak, cégünk mindenképpen versenyképes áron és garanciával áll rendelkezésre.

Cégfilozófiánk egyik alappillére az ALKALMAZKODÁS. Szakembereink mindig rendelkezésre állnak, így rugalmasan tudunk igazodni az Ön igényeihez. Akár személyre szabott csomagárakkal is. Így cégének valóban megéri mind rövid, mind hosszútávon igénybe venni szolgáltatásainkat.
Munkánkban mindig a maximumot próbáljuk nyújtani. A hiba lehetőségét persze soha nem lehet teljesen kizárni. Arra azonban ügyelünk, hogy megbízóinkat ekkor se érhesse kár. Ezért, ha a mi hibánkból eredően keletkezik probléma, vagy kár, azt FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSUNK révén mi fizetjük.

Jól kiismerjük magunkat a közösségi szabályrendszer dzsungelében. Szakképzett és referenciákkal rendelkező uniós pályázatíró munkatársaink segítenek nagy értékű berendezések beszerzésében. Ön elmondja, hogy milyen célra és milyen eszközre van szükség, kollégáink pedig megkeresik és megírják azt a pályázatot, amelynek révén hozzájuthat a cége további fejlődése szempontjából fontos berendezéshez.
Önnek csak azt kell megfizetnie, ami valós költség!
Mi üres és költséges marketing akciók helyett a kiszámítható és színvonalas szolgáltatásban bízunk. Meggyőződésünk, hogy így tudjuk Önt elégedett és visszatérő ügyfelünké tenni hosszú távon.

A legfontosabb mindig az, hogy a megbízó, a beruházó pontosan tisztában legyen azzal, hogy mire van szüksége! A MedFour Kft. MINDEN ESETBEN törekszik arra, hogy a lehető legtisztább, legátfogóbb képet kaphassa megbízója arról, hogy az általa alkalmazott, illetve alkalmazni kívánt sűrített levegős technológia mit feltételez, és az mennyibe kerül. Tudnia kell, hogy a jelentős beruházása miként térülhet meg, tudnia kell, hogy a fenntartása mekkora terhet ró számára!
Ehhez a MedFour Kft. igény szerint felméréseket és szimulációkat végez, és a cél érdekében az elérhető legfejlettebb technikát alkalmazza.

A MEDFOUR Kft a csavarkompresszorok tekintetében a nagy múltú, és csúcstechnológiát, ugyanakkor valóban kiemelkedő ár/érték arányt képviselő német ALMIG KOMPRESSOREN GmbH termékeit kínálja, forgalmazza, és magas színvonalú képzéseinknek köszönhetően tervszerűen és SZAKSZERŰEN KARBANTARTJA!

Kínálatunkban az abszolút csúcstechnikát képviselő német ALMiG csavarkompresszorok és megoldások mellett, a szakmában szintén jelentős szellemi és technológiai értéket képviselő gyártók termékei és megoldásai szerepelnek!
A MedFour Kft. Magyarországon az osztrák AIRKO és az olasz O.M.I. gyártmányait képviseli.

Természetesen bármely termék értékesítése csupán adás-vétel lenne, ha nem nyújtanánk teljes körű szolgáltatást és partnereink számára szakmai gondoskodást!

További részletek, termékek, megoldások a www.medfour.hu weboldalon.

Látogasson el hozzánk, próbálja ki eszközeinket:
Kompresszortechnikai központ:
9300 Csorna, Thököly út 40. Tel.: 06-96-593-345
e-mail: info@medfour.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:10, péntek | PR

A multifunkcionalitás a stílusjegyek kombinálásában is nyerő választás!

A mai gyors tempójú világban, ahol minden perc számít, a többfunkciós ruhadarabok és kiegészítők kiemelkedő szerepet kapnak a divatiparban.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.