Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Augusztus 17. 13:03, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu/illusztráció: mti

Megdobált egy vonatot egy szerelmi bánatban szenvedő férfi

Megdobált egy vonatot egy szerelmi bánatban szenvedő férfi

Többször is megdobott egy vonatot, aminek az ablaka pókhálószerűen betört, a kőbányai rendőrök három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A X. Kerületi Rendőrkapitányságra augusztus 9-én délelőtt érkezett bejelentés, ami szerint egy férfi megdobta az egyik menetrend szerint közlekedő vonat ablakát.

A rendőröknek a vonatvezető elmondta, hogy Budapesten Kőbánya Felső vasútállomásnál a Sülysáp felé haladó vonatot vezette, mikor az állomásra érkezve lassított. Ekkor látta, hogy a vezetőfülke jobb oldali ablakát egy férfi megdobta egy kővel, ami attól pókhálószerűen betört. Az ismeretlen ezután újra felvette a követ és még három alkalommal az ablakot célozta meg azzal, majd elfutott – közölte a rendőrség.

A dobálót személyleírása és ruházata alapján a kőbányai rendőrök azonosították, és három órán belül elfogták.

A 26 éves M. Mátyást a közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanújával kihallgattak. Elmondta, hogy előző nap összeveszett barátnőjével, és idegességében dobálta meg a vonatot. Az eset során nem sérült meg senki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára