Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. November 24. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság

Megelőző távoltartás az agresszív családfőknek

Megelőző távoltartás az agresszív családfőknek

Képünk illusztráció

Férje részeg agressziójáról tett bejelentést az elmúlt napokban egy Győr környéki településen élő asszony. A 36 éves nő elmondta, hogy délután, miután gyermekeivel hazaérkeztek, férje ismét italos állapotban várta őket. Kötekedővé, veszekedővé vált vele szemben. A vita hevében őt több alkalommal, tenyérrel arcul ütötte, még a lakásban tartózkodó gyermeküket sem kímélte.

A kiérkező rendőröknek a férfi elmondta, hogy feleségével gyakoriak az összetűzéseik, főként az anyagiak miatt. Azt is elismerte, hogy bántalmazta családját, akik az ütlegektől könnyű sérüléseket szenvedtek.A Győri Rendőrkapitányság a férfi ideiglenes megelőző távoltartására intézkedett. A bíróság a bántalmazó férfi megelőző távoltartását rendelte el hét napra.

A családfő ellen védekezésre képtelen személy ellen elkövetett könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt a rendőrség eljárást indított.

.................

Egy szigetközi településen élő 31 éves nő is rendőri segítséget kért 2011. november 20-án a déli órákban, az otthonukban zajló családi vita miatt. Elmondta, férje bántalmazta őt, kiskorú gyermekük, pedig a veszekedés hallatára szobájába zárkózott.

A családfő a rendőröknek elmondta, hogy közte és felesége között gyakoriak a hangosabb szóváltások, melyek tettlegességig fajulnak. Mostani vitájukat a nő iránti féltékenysége robbantotta ki.A férfi tagadta, hogy délelőtti veszekedésük alkalmával feleségét bántalmazta, fojtogatta, vagy trágár kifejezésekkel illette volna. Ezek csupán az asszony kitalációi, melyekkel ártani akart neki.

A Győri Rendőrkapitányság a 31 éves családfő ideiglenes megelőző távoltartására intézkedett, a bíróság hét napra rendelte el megelőző távoltartását.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.

2024. Május 03. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Május 03. 09:00, péntek | Helyi

Több vonalon is vonatpótló buszok járnak hétfőtől

Indulás előtt tájékozódjon!

2024. Május 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Rábatamási határában teljesítette apja végakaratát az egykori amerikai katona lánya

Mi történt a világháborúban az amerikai bombázóval Rábatamási fölött?