Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2018. Január 29. 13:32, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Megelőzte, majd leszorította az útról és ütött

Megelőzte, majd leszorította az útról és ütött

Garázdaság miatt felelhet az a férfi, aki megütött egy másik autóst szombaton Kőszeg közelében, miután összevitatkozott vele.

Egy forgalmi szituációból adódó félreértés előzte meg azt az incidenst, amely Kőszeg térségében történt január 27-én. Egy személykocsival közlekedő 32 éves kőszegi férfi a 87-es számú főút és a Csepregi út kereszteződését követően megelőzte, majd megállásra kényszerítette egy Seat sofőrjét. Ezt követően kiszállt a gépkocsiból és szóváltást követően a lehúzott ablakon keresztül arcon ütötte a jármű vezetőjét, majd elhajtott. Munkatársaink Sz. Istvánt Kőszeg belterületén elfogták és előállították. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 04. 11:13, vasárnap | Belföld

Dömötör Csaba: a kormánynak az energiaárak mellett az ellátásbiztonságért is harcolnia kell

Nem csupán az olaj és gáz árának emelkedése ellen kell harcolnia a kormánynak, hanem az ellátás biztonságát is garantálnia kell.

2022. December 04. 11:10, vasárnap | Belföld

Polgár Juditot beiktatták a sakk Hírességek Csarnokába

Szombat este St. Louisban ünnepélyes keretek között beiktatták a sakkozók Hírességek Csarnokába Polgár Juditot, minden idők legjobb női játékosát.

2022. December 04. 08:39, vasárnap | Belföld

AM: a vadhús fenntartható, természetes, egészséges és hazai

2022. December 04. 08:37, vasárnap | Belföld

Szijjártó Péter: Magyarország mentességet kapott az olajársapka alkalmazása alól

Magyarország mentességet kapott az olajársapka alkalmazása alól - közölte hivatalos Facebook-oldalán a külgazdasági és külügyminiszter szombaton.