Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. November 14. 09:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Meghaladta a tízmillió forintot a Jónak lenni jó! adományvonalán összegyűlt felajánlás

Meghaladta a tízmillió forintot a Jónak lenni jó! adományvonalán összegyűlt felajánlás

Egy hete kezdődött el a közmédia jubileumi Jónak lenni jó! karitatív kampánya, a 1357-es adományvonalon máris több mint 10 millió forintnyi összeg szerepel.

A közmédia éves adománygyűjtő akciójának kedvezményezettje idén a Covid-árvákat támogató Regőczi Alapítvány - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Sajtó és Marketing Irodája szombaton az MTI-vel.

Egy héttel ezelőtt indította el immár tizedszer a közmédia a Jónak lenni jó! elnevezésű adománygyűjtő kampányát. A jubiláló karitatív akció kedvezményezettje idén a Regőczi Alapítvány, amelynek missziója, hogy személyre szabott gondoskodást biztosítson a koronavírus-járvány idején árván vagy félárván maradt magyar gyermekek számára - írták.

Az eltelt egy hét alatt máris bebizonyosodott, hogy óriási összefogásra képesek az emberek, hiszen a 1357-es adományvonalon november 13-ig 10.865.000 forint gyűlt össze.

Az adományvonal továbbra is él: a 1357-es számot tárcsázva, vagy a 1357-es számra küldött sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal lehet támogatni a Covid-árvákat és családjaikat segítő Regőczi István Alapítványt. Emellett az Alapítvány két bankszámlaszámára is várja a segíteni vágyók hozzájárulásait - áll a közleményben.

A karitatív akciót jószolgálati nagykövetként segíti a kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó Nagy Tímea és a háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó Szilágyi Áron. Nagy Tímea az 1993-as esseni világbajnokságon csapatban nyert aranyérme, Szilágyi Áron pedig a tokiói olimpián viselt vívó sisakja felajánlásával járul hozzá a gyűjtéshez. A felajánlott relikviák többsége a Jónak lenni jó! honlapján megvásárolható, néhány különleges tárgyat pedig a december 19-i egész napos műsorfolyam során árverésre bocsátanak - írták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára