Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 08. 07:06, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu

Megharapta a rendőr hüvelykujját

Megharapta a rendőr hüvelykujját

Rendőrökre támadt igazoltatás közben egy körözés alatt álló szekszárdi férfi szombaton, őrizetbe vették.

A 29 éves férfit, akivel szemben a szekszárdi bíróság garázdaság miatt adott ki elfogatóparancsot, az 56-os úton, Szekszárd határában igazoltatták, azonban ellenállt az intézkedésnek, és megpróbált elmenekülni – mondta Buda Bernadett, a Szekszárdi Rendőrkapitányság sajtóreferense.

A gyanúsított elfogása után megrongálta a járőrautót, az egyik rendőrnek megharapta a bal hüvelykujját, egy másik rendőrt megrúgott. A gépkocsiban mintegy 30 ezer forintos kár keletkezett, a rendőrök könnyebb sérülést szenvedtek. A kapitányság hivatalos személy elleni erőszak miatt a szekszárdi nyomozó ügyészségen tett feljelentést a férfi ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.