Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2019. Június 18. 14:27, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Megint elhajtottak a károkozók

Megint elhajtottak a károkozók

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, fekete színű gépjárművel közlekedett 2019. június 15-én 11 óra 40 perckor Győrött, a Fehérvári út 3 szám alatt található áruház előtti parkolóban, amikor feltehetően parkolás közben, járműve jobb elejével nekiütközött egy ott parkoló Toyota típusú személyautónak. Az ismeretlen okozó adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépjárműjével 2019. május 22-én 17 óra és május 23-án 7 óra 45 perc közötti időben, Győrben, a Hédervári út 3. szám alatti Posta parkolójában, feltehetően tolatás közben, nekiütközött egy ott szabályosan parkoló gépjárműnek. A sofőr adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú tehergépjárműjével 2019. június 7-én 14 óra 11 perckor Győrben közlekedett a Pesti úton, a Mártírok út irányába. Közlekedése során a Mártírok úti kereszteződésben a Kardán út irányába lekanyarodott egy munkaterületre, amikor feltehetően figyelmetlenségből, jobb hátsó részével nekiütközött egy, a kereszteződésben forgalmi okból, a Tilos jelzésnél várakozó személyautó bal hátuljának. A tehergépjármű vezetője megállás és adatainak hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni. Bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győr Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 16:00, kedd | Helyi

Egy képben a klímaváltozásról

Fotópályázatot hirdetett a Magyar Víziközmű Szövetség.

2022. Augusztus 09. 13:00, kedd | Helyi

Négy vadelütéses baleset is volt a környékünkön vasárnap

Vigyázat, vadveszély!

2022. Augusztus 09. 09:00, kedd | Helyi

Sorban lobbantak fel a szabadtéri tüzek, ketten meghaltak balesetben

A 31. héten történt

2022. Augusztus 08. 16:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.