Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2012. Március 24. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Mégis elégedetlen az alakjával Adele

Mégis elégedetlen az alakjával Adele

Eddig azt állította, hogy nem érdekli a testsúlya, most azonban mégis fogyni akar Adele. Talán Karl Lagerfeld bántó szavait vette magára?

Néhány hete mindenki felháborodott, amikor Karl Lagerfeld azt mondta Adele-re, hogy túlsúlyos, maga az énekesnő pedig azt üzente vissza a híres divattervezőnek: nem érdekli a testsúlya, mert nem akar modell lenni. A fiatal popsztár azonban valószínűleg nem az igazat mondta, vagy azóta meggondolta magát, most ugyanis állítólag fogyni akar. Egyik barátja szerint már a célt is kitűzte maga elé: két számmal kisebb ruhákat szeretne hordani, és ennek érdekében még sportolni is hajlandó lesz. "A Pilates mindig is érdekelte, csak épp nem volt ereje elkezdeni - árulta el a bennfentes. - Mostantól viszont ez másképp lesz."

Hogy miért változott olyan nagyot Adele véleménye? Az ismerős szerint egyszerűen arról van szó, hogy az utóbbi hónapokban hangszálműtétje miatt egy kicsit amúgy is lefogyott, majd nagy küzdelem árán, több visszaesés után letette a cigarettát, és rákapott az egészségesebb életmódra. Rossz nyelvek szerint azonban inkább az állhat a háttérben, hogy mégis magára vette Lagerfeld szavait, és megelégelte, hogy állandóan a testsúlyával foglalkozik mindenki. Akárhogy is van, egy biztos: ha fogyni fog, akkor azért, ha pedig nem, akkor azért, de az alakja még jó ideig téma marad...

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.