Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Augusztus 15. 10:13, hétfő | Helyi
Forrás: saját forrás

Megkezdték Csornán a József Attila utca felújítását

Megkezdték Csornán a József Attila utca felújítását

Teljes szélességben lezárták az utcát.

Csornán a József Attila utca rendelkezik az egyik legrosszabb állapotú útburkolattal. Mindezek mellett nagy esők idején ez az egyik helyszín, ahol a legkritikusabb állapotokat lehetett fényképezni. A Pannon-Víz Zrt elvégezte a vízvezeték cseréjét, és átadta a munkaterületet az út felújítását végző szakembereknek. Ma megkezdték az útburkolat felújítását az utca elején a buszmegállótól kezdve. A buszpályaudvartól 170 m hosszban teljes szerkezetcsere készül, ezért ezen szakaszon a lakók gépjárműforgalma előreláthatólag 2016. 08. 26-ig akadályozva lesz. Tűzoltók – mentők – rendőrség és a hulladékszállító járművek behajtása biztosított. A csapadékvíz eleveztését ezen a szakaszon zárt csapadékvíz csatornában oldják meg, vízelvezető árok számára ezen a szakaszon nincs hely.

Az önkormányzat pályázaton nyert támogatást az utca felújítására. A József Attila utca teljes hosszúságában új aszfaltot kap majd, a további szakaszokon, ahol már erre hely is van, szikkasztó árok vezeti el a csapadékvizet. A felújítás ideje alatt szakaszosan zárják le az utcát. A leghosszabb időre a most megkezdett szakasz kerül lezárásra, itt van a legtöbb munka.

Címkék: útfelújítás, csorna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 16:00, szombat | Helyi

Emlékezzünk és emlékeztessünk

Pályázati felhívás a magyarországi holokauszt 80. évfordulójának alkalmából.

2024. Május 04. 13:00, szombat | Helyi

Madárfiókát találtam, mit tegyek?

Útmutató szakértőktől.

2024. Május 04. 09:00, szombat | Helyi

Nyári alkotótábor gyerekeknek Beledben

Érdeklődni jelentkezni a művelődési házban lehet.

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.