Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2011. November 03. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Meglepő húzásra készül a különös énekesnő

Meglepő húzásra készül a különös énekesnő

Amikor Lady Gaga Indiában járt, állítólag könyörgött menedzsmentjének, hogy ingyenes énekórákat tarthasson két árvaházban.

Látogatása során arról is megpróbált tájékozódni, mi kell ahhoz, hogy saját alapítványt tudjon létrehozni a hátrányos helyzetű gyermekek számára. Egy bennfentes szerint Lady Gaga nem szeret csak úgy fejest ugrani a semmibe, alaposan utánajár mindennek, hogy tényleg valami nagy dolgot hozzon létre.

Az énekesnő először már létező intézményeknek akar segíteni, utána pedig jöhet a saját árvaház, ha úgy érzi, hogy valóban eljut a címzettekhez a segítség - írja az Új Ász.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.