Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2018. Január 30. 11:43, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/ügyészség

Meglökte a tanárt és gyereket fenyegetett egy apuka – Vádat emeltek ellene

Meglökte a tanárt és gyereket fenyegetett egy apuka – Vádat emeltek ellene

Vádat emelt a napközis tanárt meglökő győri férfi ellen a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség.

A vádlott fia egy győri általános iskola első osztályos tanulója, aki otthon arról panaszkodott, hogy már többször bántalmazta őt egy másodikos fiú.

Miután az apa a gyermekét hazavitte, visszatért az iskolába, beszaladt az udvarra, és fenyegetően közeledett a gyermekét korábban bántalmazó fiú felé. A másodikos gyerek ettől megijedt, sírva fakadt. Ekkor a gyerekekkel az udvaron levő napközis nevelőnő a vádlott és a síró gyermek közé állt azzal, hogy a konfliktust nem így kellene rendezni.

A vádlott azért, hogy a gyermekhez közelebb jusson a nevelőt a vállánál fogva eltaszította az útból, és folytatta a fiú kergetését az udvaron, miközben fenyegetőzött és köpködött, majd távozott.

Az ügyészség az elkövetővel szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat, mely cselekmény miatt 5 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.

2024. Július 20. 07:16, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a patrióták nagy előretörést értek el

2024. Július 20. 07:15, szombat | Belföld

KSH: a benzin 7, a dízel 2 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 616 forint volt, ami 7 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértéknél.