Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Március 15. 01:38, péntek | Külföld
Forrás: MTI

Megölték a rendőrök azt a férfit, aki New York államban négy embert agyonlőtt

Megölték a rendőrök azt a férfit, aki New York államban négy embert agyonlőtt

Az FBI kommandósai csütörtökön végeztek azzal a férfival, aki egy nappal korábban négy embert agyonlőtt és további kettőt megsebesített a New York állambeli Herkimer megyében.

A különleges egység a megyével azonos nevű településen egy elhagyatott taverna romjai között ölte meg a 64 éves Kurt Myerst. Az akcióban a kommandósok közül senki sem sérült meg, de az egység elvesztette a kutyáját.
Myers Herkimer és Mohawk településen lőtt rá áldozataira. A szövetségi hatóságok szerint az elkövető a saját mohawki házát is felgyújtotta.
A rendőrök 12 órán át tartották körülzárva a romok közé menekült férfit.
Myers indítékaival kapcsolatban sötétben tapogatóznak a hatóságok. A szófukar férfi magányosan élt, és a jelek szerint nem ismerte az áldozatait. Rendőrségi ügye 40 évvel ezelőtt volt, amikor ittas vezetésért állították elő.

Címkék: USA-bűnügy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Iráni drón- és rakétatámadás - A Biztonsági Tanács rendkívüli ülésen tárgyal a támadásról

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa rendkívüli ülést tart az Irán által Izrael ellen indított drón- és rakétatámadások nyomán, miközben a G7-csoport is tanácskozik vasárnap a kialakult helyzetről.