Városlista
2022. május 16, hétfő - Botond, Mózes

Hírek

2011. Október 29. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Megtalálták Elvis Presley utódját

Megtalálták Elvis Presley utódját

A Star Trek és a Hulk sztárja alakíthatja a legendás énekest egy új életrajzi filmben, az Elvis & Nixon-ban.

Eric Bana, a Star Trek sztárja alakíthatja Elvis Presleyt egy új filmben. A színészt felkérték, hogy játssza el a Blue Suede Shoes sláger-gyárosát az Elvis & Nixon című független filmben. A másik címszerepben, az egykori amerikai elnökében Danny Huston lesz látható. A film rendezője A herceg menyasszonya sztárja Cary Elwes lesz, akinek ez lesz az első direktori feladata.

A mozi egy megtörtént eseten alapul, amikor Elvis Washingtonba utazott, hogy a Fehér Házban találkozzon az ország akkori vezetőjével. Az énekes egy hatoldalas levélben kér előtte találkozót az elnöktől, akit arra akart rávenni, hogy tegye meg őt a Bureau of Narcotics and Dangerous Drugs, azaz a narkotikumokkal és drogokkal foglalkozó iroda különleges ügynökévé. A sztár a találkozóra magával vitt, természetesen ajándékba egy negyvenötös Colt pisztolyt és néhány családi fényképet is.

Arról még nincs hír, hogy mikor kezdik meg a film forgatását, de az már biztos, hogy a munkát Los Angelesben, Kaliforniában, valamint a louisianai Shreveport-ban végzik majd.

Eric nem sokkal ezelőtt fejezett be egy drámát, legközelebb pedig egy pörgős thrillerben, a Brilliant-ban láthatjuk majd. Danny következő filmje pedig A titánok harca folytatása lesz, illetve a Medallion, Nicolas Cage oldalán.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.

2022. Május 12. 12:01, csütörtök | Bulvár

Hosszú Katinka történelmi tettre készül

Egyelőre csak egy cél elérését, de nem a végállomást jelentené a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka karrierjében, ha sikerülne megszereznie a 100. érmét nagy nemzetközi versenyen.

2022. Május 09. 15:11, hétfő | Bulvár

Tavaszköszöntő Csanádalbertiben a Prémium Médiaválogatottal

Április 23-án Tavaszköszöntő rendezvényt tartottak a Csongrád-Csanád megyei Csanádalbertiben.