Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Július 06. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: saját forrás

Mennyire ismered Csornát és Kapuvárt?- utolsó forduló

Mennyire ismered Csornát és Kapuvárt?- utolsó forduló

Ismerd fel, játssz velünk!

Három hete játékra hívtuk az olvasóinkat. Kellemes játékra, hisz nem kell legyőzni senkit, nem kell küzdeni a nyereményért (nincs nyeremény), inkább csak kicsit próbára tesszük a városismeretünket. A következő hetekben 24 óránként felteszünk egy csornai vagy egy kapuvári fotót ide az Inforábaköz híreibe. Minden nap 16 órakor kezdődik a játék. Természetesen nem csak csornai és kapuvári olvasóink játszhatnak. Azt elismerjük, ők előnyben vannak a többiekkel szemben, hiszen lakhelyük egy-egy részletét láthatják a képeken, amik mellett lehet, hogy nap mint nap elmennek. Most az is kiderül, nyitott szemmel járnak-e?

Nem kell mást tenni, mint az Inforábaköz facebook oldalán megosztott hír alá kommentben odaírni, hogy az olvasó szerint a két város melyik jellemző részletét kapta lencsevégre fotós kolléganőnk. A facebook megosztáson nem fog látszani a feladvány, azt a hírre kattintva lehet megnézni. A megfejtéseket viszont az Inforábaköz facebook oldalán megosztott hír alatt kommentben kérjük megírni!
Ha valaki eltalálja a jó megoldást, azzal nincs vége a játéknak. Lehet egyetérteni, újra beírni kommentbe ugyanazt a megfejtést, lehet vitatni, más megfejtést beírni. Minden feladvány egy napig él, 24 óra elteltével az eredeti cikkben közöljük a helyes megfejtést, és ezzel egyidőben az Inforábaközön közzétesszük az új feladványt, amit újra megosztunk az Inforábaköz Facebook oldalán.

Lássuk az utolsó feladványt!

Köszönjük, hogy játszottál velünk! Holnaptól újra játék, de az már nyereményekért. Új játékunkban Veréb fesztivál páros belépőket nyerhettek!

(Ha nagyobb méretben szeretnéd megnézni a fotót, jobb egérgombbal kattints rá, majd utána kattints a "Kép megnyitása új lapon" menüpontra)

Ismerd fel!

Kapuvár Rábaközi Művelődési Központ

Címkék: fotó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

Egy győri nőnek 48 millió forintja bánta a hiszékenységét

Megint az AnyDesk alkalmazás! Az elkövetők most banki alkalmazottnak, majd rendőrnek adták ki magukat.

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.