Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2013. Június 27. 15:34, csütörtök | Bulvár
Forrás: MNO

Michael Jackson: Meg fognak ölni

Michael Jackson: Meg fognak ölni

Michael Jackson örült a visszatérés lehetőségének, a tervbe vett turné körülményeivel azonban elégedetlen volt, és a szervezők részéről rá nehezedő nyomással sem tudott megbirkózni – derült ki a néhai popsztár legidősebb gyerekének vallomásából, amelyet a fiú a család által a szervező ellen indított perben tett egy Los Angeles-i bíróságon.

Prince Jackson helyi idő szerint szerdán azt mondta, apja több időt szeretett volna a próbákra, a szervező azonban nem hagyta békén, számos feszült telefonbeszélgetést folytatott az énekessel, aki néha könnyekben tört ki. „Meg fognak ölni” – mondta az egyik végeztével Michael Jackson a fia visszaemlékezése szerint.

A Jackson család a keresetben azt állítja, a This Is It című turnét szervező AEG Live hanyag volt, amikor felvette Conrad Murrayt a popcsillag mellé. Az orvost a híresség halála után gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták meg – 2011-ben el is ítélték –, mondván, hogy túladagolta a Propofol nevű altatószert.

A szervező tagad

A koncertszervező tagadja, hogy ő bérelte fel a doktort, és semmiféle felelősséget nem hajlandó vállalni az énekes halálában. A 16 éves Prince Jackson azt vallotta, hogy néhány nappal apja 2009 júniusában bekövetkezett halála előtt a család bérelt házában látta az AEG Live vezetőjét, Randy Phillipset, amint feszült beszélgetést folytat Murrayvel és megragadja az orvos karját. Phillips „agresszívnek tűnt számomra” – mondta a tinédzser, hozzáfűzve, hogy apja nem volt otthon akkor, talán a turnéra próbált. Murray ügyvédje és az AEG jogi képviselője később a bíróság épülete előtt úgy fogalmazott, a Prince Jackson által leírt találkozó soha nem történt meg.

Rámutattak, hogy a gyerek mindössze 12 éves volt abban az időben, és nagy tragédiával kellett szembesülnie. Prince Jackson most először szolgált részletekkel a nyilvánosság előtt a popcsillag utolsó napjáról. Mint mondta, látta, hogy Murray szívmasszázst végez az ágyból félig kilógó apja testén, és úgy tűnt számára, hogy az énekes szemei fennakadtak.

Beszámolt arról is, hogy apja mindig bezárta hálószobáját, amikor Murray kezelte őt. A Jackson halála utáni időkről beszélve úgy fogalmazott, gondjai voltak az alvással, és sokaktól eltávolodott érzelmileg. Megjegyezte, hogy talán húga, a hírek szerint nemrég öngyilkossági kísérletet elkövető Paris szenvedte meg leginkább az énekes halálát. „Ő volt apám hercegnője” – mondta.

Címkék: michael jackson

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 12. 16:00, vasárnap | Bulvár

Sorozat készül a Valami Amerika című filmből

Az RTL+ streaming platformon fog megjelenni.