Városlista
2019. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2019. Május 29. 09:00, szerda | PR
Forrás: Infogyőr

Miért fontos a minőségi száraz kutyatáp?

Miért fontos a minőségi száraz kutyatáp?

Minőségi száraz kutyatápot számtalan neves gyártó kínál, így közel 300 termék közül választhatnak a gazdik.

A kutya nemcsak igényesen előállított szárazeledelt fogyaszthat, de az ízlésvilága szerint is vásárolhat a gazdája, amellett, hogy az egészség megőrzése az elsődleges cél.

Mi jellemzi a Kutyakajás webáruház száraztáp kínálatát?

A könnyű kezelhetőség jegyében készült el a webáruház honlapja, így azok is könnyedén tudnak böngészni, válogatni, rendelni, a száraz kutyatápok közül, akik amúgy nem jártasak a modern technika vívmányaiban. A monitor bal oldalán találhatóak azok a kritériumok, amelyek alapján lehet szűkíteni a választékot. Beállíthatjuk a kedvenc gyártóinkat vagy a kutyánk életkorát, esetleg termetét.

Továbbá lehetőség van speciális szempontok szerint is szűrni a listát: ízlés, gluténmentes tápok, betegség, a kutya életkora, esetleges allergia bizonyos összetevőkre. Ezen szempontokat mind figyelembe lehet venni a keresés alkalmával, nincs szükség egyenként az összes beszállító partner kínálatát végignézni.

A következő nagy márkák képviseltetik magukat az áruház weboldalán: Acana, Brit Care, Brit Care Fresh, Brit Premium, Brit Care Mini, Carnilove, Chicopee, Dog Vital, Dog Chow, Ecopet, Eukanuba, Eukanuba Daily Care, Flatazor, Friskies, Gemon (Monge), Happy Dog, Happy&Fit, Iams, N&D, Natural, Nutrilove, Orijen, Platinum Natural, Royal Canin, Visán, Trophy.

Mit tartalmaznak ezek a jó minőségű kutyatápok?

Mindegyik gyártó közösen ellene van a mesterséges ízfokozóknak és színezőanyagoknak. A kiváló kutyatápok ismérve, hogy minél több és jó minőségű természetes eredetű tápanyagot tartalmaz, annál értékesebb táplálékforrása lesz a kutyának.

Az igényesen összeállított receptúrák megfelelő mértékben adagolják az állati eredetű fehérjét, természetes élelmi rostokban gazdag zöldségféléket (pl.: rizs, csicseriborsó, kakukkfű) és gyümölcsöket (pl.: vörösáfonya, málna, alma). A sok válogatott alapanyag hozzájárul az állatok ízületeinek, csontozatának, immunrendszerének, emésztőrendszerének egészségéhez, jó közérzetet és megfelelő erőnlétet biztosít.

Ezen összetevőkkel csökkenthetőek a civilizációs betegségek kialakulásának kockázatai, de ha biztosra szeretne menni a gazdi, akkor olyan gyártó termékei közül is válogat, amelyek kifejezetten szakosodtak az egészség megőrzésére, pl.: cukorbetegséggel vagy ételintoleranciával szemben.

Tehát azt már tisztáztuk, hogy a minőségi kutyatápokkal javítható a vitalitás, az idős kutyák általános közérzete, állapota, megelőzhetőek az olyan betegségek, mint pl.: a szív- és érrendszerrel kapcsolatosak vagy az allergiás reakciók.

Mik a főbb összetevők?

Márkától független felsorolás következik, melyben azt hangsúlyozzuk, hogy milyen széles spektrumon mozog a minőségi hozzávalók listája: bárány, lazac, nyúl, vaddisznó, kacsa, baromfik, tojás, új-zélandi zöldkagyló, gabonafélék közül az árpa, zab, rizs; burgonya, kukorica, különböző gyógynövények, vitaminok, stb.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 27. 16:00, kedd | PR

Milyen karbantartást igényel egy medence?

Szükség van a medencék otthoni víztisztítására is ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhető legyen a víz tisztasága.

2019. Augusztus 27. 09:00, kedd | PR

Vidd be a konyhádba az ősz ízeit!

Nem tudjuk ti, hogy vagytok vele, de ha őszinték akarunk lenni, mi már nagyon vártuk, hogy beköszöntsön az ősz.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Július 23. 15:00, kedd | PR

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Mikor felmerül a házasság kérdése, szinte azonnal szerepet kapnak a gondolatokban a lehetséges helyszínek, a viselendő ruhák és ékszerek, a vendéglista és természetesen a karikagyűrűk beszerzésének gondolata.