Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Május 29. 09:00, szerda | PR
Forrás: Infogyőr

Miért fontos a minőségi száraz kutyatáp?

Miért fontos a minőségi száraz kutyatáp?

Minőségi száraz kutyatápot számtalan neves gyártó kínál, így közel 300 termék közül választhatnak a gazdik.

A kutya nemcsak igényesen előállított szárazeledelt fogyaszthat, de az ízlésvilága szerint is vásárolhat a gazdája, amellett, hogy az egészség megőrzése az elsődleges cél.

Mi jellemzi a Kutyakajás webáruház száraztáp kínálatát?

A könnyű kezelhetőség jegyében készült el a webáruház honlapja, így azok is könnyedén tudnak böngészni, válogatni, rendelni, a száraz kutyatápok közül, akik amúgy nem jártasak a modern technika vívmányaiban. A monitor bal oldalán találhatóak azok a kritériumok, amelyek alapján lehet szűkíteni a választékot. Beállíthatjuk a kedvenc gyártóinkat vagy a kutyánk életkorát, esetleg termetét.

Továbbá lehetőség van speciális szempontok szerint is szűrni a listát: ízlés, gluténmentes tápok, betegség, a kutya életkora, esetleges allergia bizonyos összetevőkre. Ezen szempontokat mind figyelembe lehet venni a keresés alkalmával, nincs szükség egyenként az összes beszállító partner kínálatát végignézni.

A következő nagy márkák képviseltetik magukat az áruház weboldalán: Acana, Brit Care, Brit Care Fresh, Brit Premium, Brit Care Mini, Carnilove, Chicopee, Dog Vital, Dog Chow, Ecopet, Eukanuba, Eukanuba Daily Care, Flatazor, Friskies, Gemon (Monge), Happy Dog, Happy&Fit, Iams, N&D, Natural, Nutrilove, Orijen, Platinum Natural, Royal Canin, Visán, Trophy.

Mit tartalmaznak ezek a jó minőségű kutyatápok?

Mindegyik gyártó közösen ellene van a mesterséges ízfokozóknak és színezőanyagoknak. A kiváló kutyatápok ismérve, hogy minél több és jó minőségű természetes eredetű tápanyagot tartalmaz, annál értékesebb táplálékforrása lesz a kutyának.

Az igényesen összeállított receptúrák megfelelő mértékben adagolják az állati eredetű fehérjét, természetes élelmi rostokban gazdag zöldségféléket (pl.: rizs, csicseriborsó, kakukkfű) és gyümölcsöket (pl.: vörösáfonya, málna, alma). A sok válogatott alapanyag hozzájárul az állatok ízületeinek, csontozatának, immunrendszerének, emésztőrendszerének egészségéhez, jó közérzetet és megfelelő erőnlétet biztosít.

Ezen összetevőkkel csökkenthetőek a civilizációs betegségek kialakulásának kockázatai, de ha biztosra szeretne menni a gazdi, akkor olyan gyártó termékei közül is válogat, amelyek kifejezetten szakosodtak az egészség megőrzésére, pl.: cukorbetegséggel vagy ételintoleranciával szemben.

Tehát azt már tisztáztuk, hogy a minőségi kutyatápokkal javítható a vitalitás, az idős kutyák általános közérzete, állapota, megelőzhetőek az olyan betegségek, mint pl.: a szív- és érrendszerrel kapcsolatosak vagy az allergiás reakciók.

Mik a főbb összetevők?

Márkától független felsorolás következik, melyben azt hangsúlyozzuk, hogy milyen széles spektrumon mozog a minőségi hozzávalók listája: bárány, lazac, nyúl, vaddisznó, kacsa, baromfik, tojás, új-zélandi zöldkagyló, gabonafélék közül az árpa, zab, rizs; burgonya, kukorica, különböző gyógynövények, vitaminok, stb.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák