Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2019. Május 29. 09:00, szerda | PR
Forrás: Infogyőr

Miért fontos a minőségi száraz kutyatáp?

Miért fontos a minőségi száraz kutyatáp?

Minőségi száraz kutyatápot számtalan neves gyártó kínál, így közel 300 termék közül választhatnak a gazdik.

A kutya nemcsak igényesen előállított szárazeledelt fogyaszthat, de az ízlésvilága szerint is vásárolhat a gazdája, amellett, hogy az egészség megőrzése az elsődleges cél.

Mi jellemzi a Kutyakajás webáruház száraztáp kínálatát?

A könnyű kezelhetőség jegyében készült el a webáruház honlapja, így azok is könnyedén tudnak böngészni, válogatni, rendelni, a száraz kutyatápok közül, akik amúgy nem jártasak a modern technika vívmányaiban. A monitor bal oldalán találhatóak azok a kritériumok, amelyek alapján lehet szűkíteni a választékot. Beállíthatjuk a kedvenc gyártóinkat vagy a kutyánk életkorát, esetleg termetét.

Továbbá lehetőség van speciális szempontok szerint is szűrni a listát: ízlés, gluténmentes tápok, betegség, a kutya életkora, esetleges allergia bizonyos összetevőkre. Ezen szempontokat mind figyelembe lehet venni a keresés alkalmával, nincs szükség egyenként az összes beszállító partner kínálatát végignézni.

A következő nagy márkák képviseltetik magukat az áruház weboldalán: Acana, Brit Care, Brit Care Fresh, Brit Premium, Brit Care Mini, Carnilove, Chicopee, Dog Vital, Dog Chow, Ecopet, Eukanuba, Eukanuba Daily Care, Flatazor, Friskies, Gemon (Monge), Happy Dog, Happy&Fit, Iams, N&D, Natural, Nutrilove, Orijen, Platinum Natural, Royal Canin, Visán, Trophy.

Mit tartalmaznak ezek a jó minőségű kutyatápok?

Mindegyik gyártó közösen ellene van a mesterséges ízfokozóknak és színezőanyagoknak. A kiváló kutyatápok ismérve, hogy minél több és jó minőségű természetes eredetű tápanyagot tartalmaz, annál értékesebb táplálékforrása lesz a kutyának.

Az igényesen összeállított receptúrák megfelelő mértékben adagolják az állati eredetű fehérjét, természetes élelmi rostokban gazdag zöldségféléket (pl.: rizs, csicseriborsó, kakukkfű) és gyümölcsöket (pl.: vörösáfonya, málna, alma). A sok válogatott alapanyag hozzájárul az állatok ízületeinek, csontozatának, immunrendszerének, emésztőrendszerének egészségéhez, jó közérzetet és megfelelő erőnlétet biztosít.

Ezen összetevőkkel csökkenthetőek a civilizációs betegségek kialakulásának kockázatai, de ha biztosra szeretne menni a gazdi, akkor olyan gyártó termékei közül is válogat, amelyek kifejezetten szakosodtak az egészség megőrzésére, pl.: cukorbetegséggel vagy ételintoleranciával szemben.

Tehát azt már tisztáztuk, hogy a minőségi kutyatápokkal javítható a vitalitás, az idős kutyák általános közérzete, állapota, megelőzhetőek az olyan betegségek, mint pl.: a szív- és érrendszerrel kapcsolatosak vagy az allergiás reakciók.

Mik a főbb összetevők?

Márkától független felsorolás következik, melyben azt hangsúlyozzuk, hogy milyen széles spektrumon mozog a minőségi hozzávalók listája: bárány, lazac, nyúl, vaddisznó, kacsa, baromfik, tojás, új-zélandi zöldkagyló, gabonafélék közül az árpa, zab, rizs; burgonya, kukorica, különböző gyógynövények, vitaminok, stb.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 20:00, hétfő | PR

Karate, jitsu és judo övek

Amikor valaki egy küzdősportot űz, akkor az emberek első kérdése rendszerint az, hogy: és milyen öves vagy?

2019. Június 24. 13:00, hétfő | PR

Valóban hiányt szenvedünk informatikusokból?

A mai magyar munkaerőpiaci hírek és híresztelések kapcsán az egyik leggyakoribb jelenség az informatikus szakma hiányosságainak emlegetése.

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.