Városlista
2023. március 29, szerda - Auguszta, Bertold

Hírek

2013. Július 29. 14:10, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Milliókat csaltak ki idősektől Zalában és Vasban

Milliókat csaltak ki idősektől Zalában és Vasban

Csak a lebukásuk előtti napokban 200 telefonhívást bonyolított le egy fiatal nő, aki két férfi társával milliókat csalt ki idős zalai és Vas megyei áldozataitól, azt állítva, hogy a hívottak hozzátartozója súlyos beteg.

A pénteken elfogott elkövetők csalássorozatáról Farkas Tibor, a zalaegerszegi rendőrkapitányság vezetője hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta: eddig nyolc áldozatról tudnak, akitől a gyanúsítottak mintegy két és fél millió forintot csaltak ki azzal, hogy hozzátartozójukat baleset érte vagy súlyos beteg lett. Nagykanizsa, Körmend és Szombathely környékén bukkantak fel a csalók, találomra hívták fel a telefonkönyvben özvegyként jelzett áldozataikat, hogy pénzt kérjenek tőlük sürgős műtétre.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 12:38, kedd | Kék hírek

Megkéselt egy kisfiát védelmező apát, vádat emeltek ellene a fővárosban

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy többszörösen büntetett 38 éves férfival szemben, aki rátámadt egy 10 éves kisfiúra az utcán, majd a fia védelmére kelő apát egy késsel megszúrta.

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.