Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Július 03. 10:30, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Milliókat kapnának meztelenségükért az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai

Milliókat kapnának meztelenségükért az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai

Lányok és fiúk is.

Újabb ötlettel állt elő Szép András fotós. Az Éjjel-Nappal Budapest bombázóit szeretné levetkőztetni, hogy aztán egy művészeti albumba tegye a felvételeket. Nem kis összeg ütné a markukat az RTL új sztárjainak.

– Továbbra is az a vágyam, hogy megvalósítsam azt az albumot, melyben a legismertebb magyar hölgyek és urak művészi aktja szerepelne. Legutóbb végeztem egy kis felmérést, és arra jutottam, hogy jelenleg az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai nagyon népszerűek, rájuk rengetegen kíváncsiak. Éppen ezért elhatároztam, őket is felkérem egy művészi aktfotózásra.

Nemcsak a lányokat szeretném megörökíteni, hanem a fiúkat is. Készítenék róluk képeket szólóban, de akár párban vagy csoportosan is megmutathatnák magukat. Szerintem rettentő izgalmas lenne. Remélem, hogy igent mondanak majd az ajánlatomra – mondta a Star magazinnak Szép András, aki azt is kijelentette, nem adja fel addig, amíg össze nem hozza a tervezett albumot. Ráadásul nem ingyen szeretné fotózni a hazai sztárokat. Bár arról nem beszél, miből tud ennyire gáláns ajánlatokat tenni, mindenesetre most az Éjjel-Nappal Budapest sztárjainak milliós összeget ajánl, ha hajlandóak belemenni a képsorozat elkészítésébe.

Szép Andrástól azt is megtudtuk, hogy Anikó és Szandi a kedvencei.

– Az említett két lány már a sorozatban is bizonyította, hogy mennyire profin mozog a kamera előtt. Őket mindenképpen szeretném meggyőzni. Zsófiban és Ritában is nagy fantáziát látok. Emellett Kristófról is tudjuk, hogy profi modell volt, szerintem ő is nagyon jól mutatna az albumban. Ráadásul ő korábban nyilatkozta is, hogy biztosan lenne olyan összeg, amiért hajlandó lenne egy szexi fotózásra, bár korábban még ő sem vetkőzött – gondolkodott hangosan a fotós.

Szép András ötletén felbuzdulva természetesen az Éjjel-Nappal Budapest illetékesét is megkereste a Star magazin, a megkeresésre azonban szűkszavú választ adtak:

– A szereplők jelenleg annyira elfoglaltak, hogy ez a dolog nem fér bele az életükbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára