Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2011. November 06. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Milliomossá teszi Détár Enikőt a TV2

Milliomossá teszi Détár Enikőt a TV2

Détár Enikő is csatlakozott a Jóban Rosszban csapatához. A vörös színésznő egy tehetős szállodatulajdonost alakít majd a TV2 sikersorozatában, ahol Bodolai Böbével készül üzletet kötni.

- Nagyon boldogan vállaltam el a felkérést, bár korábban sohasem gondoltam arra, hogy egyszer majd a Jóban Rosszban csapatához igazolok. De örülök, hogy így alakult - árulta el Détár Enikő az Új Ásznak.

- Szőke Melinda, akit életre keltek, gazdag, nagy utazó, jó karban lévő, élete közepe felé járó asszony, aki pontosan tudja, hogyan kell a különféle társadalmi közegekben szerepelni. Sokat megenged magának, flörtöl, vásárolgat, és azt nézi, hogy neki mi a legjobb - tette hozzá a színésznő, aki azt is elmondta, hogy családjával együtt nézi majd meg a leforgatott epizódokat.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.